Televizor Smart Android LED Sony Bravia 49XD8088 pret si specificatii tehnice

      Nu mai e nicio noutate ca cei de la Sony sunt printre cei mai buni atunci cand vine vorba de televizoare, lucru demonstrat inca odata de noul model Sony Bravia 49XD8088, un dispozitiv Tv ultraperformant care beneficiaza de un ecran imens de 123 cm si sistem de operare cu Android. Avantajele pornesc in primul rand de la sistemul de operare, care fiind unul Android iti permite accesul la o gama variata de aplicatii, si posibilitatea de a te conecta direct la televizor cu orice device mobil cu Android. 
      Televizorul nu numai ca are un atuu important pe partea de software, dar in acelasi timp este capabil sa redea pe ecranul de 123 cm, imagini foarte bine conturate, specifice rezolutiei UHD. 
      Arata bine ca aspect general, lucru evidentiat in special de materialele de calitate care contribuie din plin la designul sau dar si ramele subtiri care pun in valoare la maxim dimensiunea impresionanta a display-ului. Vei avea acces rapid atat la aplicatii din interfata Smart cat si la interfata TV. Comutarea dintre o interfata in alta se va face simplu prin accesarea unui buton de pe telecomanda procesul executandu-se foarte rapid. Bara de continut discreta iti va permite sa gasesti filmul, serialul sau videoclipul pe care il cautati rapid. Aceasta se activeaza prin simpla apasare de buton de pe telecomanda si poate fi personalizata cu iconitele care sa te duca la continutul asteptat si utiliat mai des de catre tine.
       Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disk si chiar si din fotografiile digitale.  Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 123 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.  
      Alte caracteristici de imagine cu care te vei delecta la acest model fac referire la: 4K HDR –  continutul video HDR ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video, Motionflow XR – aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale.De oriunde vei privi ecranul acestuia, imaginile vor fi receptionate in clar, asta datorita unghiului de vizualizare de pana la 178 de grade. Culorile sunt la fel de bogate si vii ca si cele din natura datorita afisajului TRILUMINO, care extinde gama de culori pe care o vei receptiona pe ecran. Televizoarul Sony este compatibil si cu cu Google Cast, astfel incat puti transmite cu usurinta clipurile preferate precum cele de pe YouTub, de pe tableta sau telefon pe ecranul televizorului.
      Smart TV-ul Sony ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad-Core. Televizorul este compatibil si cu serviciul oferit de Googla Play, de unde poti recurge la instalarea si a altor aplicatii pentru filme si seriale online, navigare online si jocuri video.
      Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: DTS, Dolby Digital Plus, S Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, etc. S-Force Master Surround simuleaza pe mai multe canale surse de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate. Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.
      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
    Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale.
       Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth.

Recomandare:

       Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                         Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123 cm, 49XD8088, 4K Ultra HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)