Televizor Smart LED Star-Light 50DM6000 pret si specificatii tehnice

      Cei de la StarLight prezenti de mai bine de un an pe piata din Romania au lansat de curand noua gama de televizoare de top care pe langa functiile de baza cu care ne-am obisnuit beneficiaza si de interfata Smart proprie. Star-Light 50DM6000 este un televizor LED de dimensiuni impresionante care masoara in diagonala 127 cm, capabil sa redea imagini de o claritate surprinzator de buna la o rezolutie Full HD.
       Telecomanda din dotare te va ajuta sa comuti rapid in interfata Smart, zona unde poti vedea o multime de aplicatii deja preinstalate, pentru filme si seriale online (HBO GO, Netflix, etc.), browsere web navigare online si aplicatii pentru retele sociale. In functie de preferintele proprii poti instala si altele din Market-ul care gestioneaza toate aplicatiile disponibile.
       Senzatia atunci cand privesti ecranul este una excelenta mai ales ca ai parte de calitate Full HD, numarul de pixeli de 1920 x 1080 asigurand un nivel de confort vizual peste asteptari. Imaginile sunt apropiate de perfectiune, aproape ca cele din realitate, clare si bine conturate la nivel de culoare, contrast si luminozitate. Pentru acest model avem un contrast dinamic de 5000:1, o luminozitate de 300 cd/m2, si un timp de raspuns de 6.5 ms. Timpul de raspuns joaca un rol important atunci cand vine vorba de filme de actiune sau evenimente din sport, reusind sa transmita un numar mai mare de cadre intr-un timp mai scurt. Cu cat mai mic cu atat mai bine, 6.5 ms fiind o valoare destul de buna pentru ceea ce cautam.
      Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor penru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Astfel de oriunde vei privi televizorul vei putea surprinde imaginile la adevarata lor calitate, unghi de vizualizare larg de 178 grade.
      Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W). Acesta beneficiaza si de caracteristici superioare de filtrare cum ar fi: Surround, Dolby Digital+ si egalizator.
      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv.
       Pe partea de conectivitate, televizorul Star-Light 50DM6000 are disponibile doua porturi HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator. Pentru conectare la internet vei utiliza o conexiune prin Wi-Fi.
       Consumul energetic va fi mereu un aspect important, un model destul de economic la doar 71 W putere consumata

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor cu o diagonala mai mare, capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD, totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret
          
       Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                       Televizor Smart LED Star-Light, 127 cm, 50DM6000, Full HD

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)