Vonino Jax S pret si specificatii tehnice

       Vonino Jax S este unul dintre cele mai noi telefoane mobile lansate sub brand propriu de catre cei de la Vonino, este un smartphone care cu siguranta se va regasi in mana multor romani, mai ales ca beneficiaza de un pret foarte bun si performante de top. Este un device care se va descurca foarte bine in conditii de multitasking, mai ales ca vine optimizat cu cele mai noi componente pentru a rula Android 6.0 Marshmallow.
        Designul si forma sa specifica il fac pe acesta sa se simta bine in mana, iar suprafata usor cauciucata de pe spate ii va oferi stabilitate si confort oriunde il vei pozitiona.
        Acesta are un display IPS generos de 5 inchi care suporta o rezolutie cu 800 x 480 pixeli. Imaginile redate de acesta sunt de foarte buna calitate, culori bune, la fel si luminozitate. Incape si in buzunar putand fi astfel purtat de tine cu usurinta fara sa incomodeze.
        Vine si cu suport Dual SIM astfel ca il vei putea folosi in doua retele diferite in acelasi timp. Din punct de vedere software am ramas chiar surprins de faptul ca acesta integreaza unul dintre cele mai noi versiuni Android si anume 6.0 Marshmallow.
        Referitor la performantele hardware, acesta se prezinta astfel: are integrat un procesor de la MediaTek Quad Core MT6580 tactat la frecventa de 1.3 Ghz pe 64 de biti, are o memorie de 1 Gb iar spatiu de stocare intern este de 8 Gb. Pentru mai multa memorie ii poti atasa acestuia si un card microSD de pana la 32 Gb.
        Pasionatii de jocuri video se vor putea bucura de toate aprorturile unui dispozitiv construit pentru a fi competitiv in aceasta lume a jocurilor video. Vonino Zun S poseda un procesor grafic Mali T720, destul de bun, chiar peste media altor modele de telefoane mobile de peste 1000 lei.
        Camera foto principala are 8 MP si este insotita de blitz, iar cea secundara poseda un senzor de 2 MP. Este un dispozitiv pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o poza de calitate, in vacanta sau in timpul liber.
        Sunetul este unul destul de calitativ, se aude tare, nu distorsioneaza asta si datorita difuzorului cu functie BestLaudness care asigura un flux audio clar chiar si la un volum mai ridicat.
        La capitolul porturi si elemente de conectivitate acesta suporta internet de mare viteza in retelele 3G, 2G, este echipat cu GPRS si Wi-Fi integrat. Pentru transfer fisiere poti folosi si modulul de bluetooth 4.0 si portul microUSB 2.0.
       Bateria de capacitate 2000 mAh ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare: 

       Recomand celor care vor sa il achizitioneze sa aleaga magazinul de producator unde pe langa un pret foarte bun beneficiati si de suport tehnic mai bun fata de alte magazine de specialitate: Verifica oferta pret

      Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus

      Deasemenea odata cu telefonul primesti si o husa originala de protectie in valoare de 90 lei compatibila cu acesta: Detalii aici




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)