Voucher incaltaminte Fashion Days

      Acum cumperi mult mai usor, mai ales ca cei de la eMag au integrat magazinul Fashion Days pe platforma lor online, motiv pentru care orice comanda in aceasta perioada iti aduce un voucher cadou de cumparaturi de 30% din suma cheltuita, care poate fi utilizat pentru orice produs de pe eMag.
      Suna bine mai ales ca acum este toamna si dupa cum bine stim avem toti nevoie de un refresh in ceea ce priveste incaltamintea, atat pentru barbati cat si pentru femei.
      Produsele la care se poate aplica acest voucher se numara urmatoarele: pantofi pentru barbati si femei, ghete iarna femei si barbati, tenisi si pantofi eleganti pentru evenimente speciale, pentru ambele sexe. E exact oferta pe care o cautam, mai ales ca urmeaza sa imi mai iau o pereche de pantofi pentru la munca si inca una pentru o nunta la care voi participa luna aceasta.
      Pentru reducere voucherul are codul urmator: 6647-1142-8375-8527 si este valabil doar pentru comenzile din acest catalog: Vezi catalog produse
      In plus transportul este gratuit, la fel si returul in cazul in care nu ai nimerit masura potrivita.
      Unele produse au si reduceri, si aici ma refer la cele de vara, astfel ca daca stii ca ai nevoie de incaltaminte lejera, casual sentru anotimpul calduros, acum este cel mai bine sa cumperi, cand preturile sunt unele mai mici: Vezi reduceri curente


     
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)