Televizor LED Sencor SLE43F12 pret si specificatii tehnice

       Televizoarele Full HD pot fi achizitionate in ziua de astazi la preturi deosebit de avantajoase. Cu un buget nu foarte mare, in momentul de fata, poti opta pentru un model cu o diagonala rezonabila si performante satisfacatoare, asa cum este televizorul LED Sencor SLE43F12. Face parte din gama 2016 si este dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate. Desi numele de brand nu spune mare lucru, Sencor este un brand producator de electronice din Ungaria care se bucura de o apreciere deosebita peste hotare.
      Display-ul de dimensiune 109 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 240 cd/mp cu un timp de raspuns de 8 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.
      Sistemul audio de putere 2 x 7 W ofera un sunet clar, puternic, neasteptat de bun pentru aceasta gama de pret si beneficiaza si caracteristica speciala de reglaj fin in egalizator.
      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Tranzitia de la un program la altul se realizeaza aproape istant, fara sa existe intarziere chiar si in cazul celor HD.
       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 
Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat
                              Televizor LED Sencor, 109 cm, SLE43F12, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)