Cel mai bun pret pentru Samsung Galaxy S8

     Samsung Galaxy S8 lansat de putin timp si la noi in tara, este printre cele mai cautate device-uri mobile in acest moment, fiind un adevarat performer in ceea ce priveste designul dar si caracteristicile tehnice. 
     Designul este primul lucru care te va atrage la acesta, eliminarea butonului fizic de Home dand impresia astfel de ecran mult mai mare care se va contura de fiecare pentru privirea ta. Telefonul arata chiar foarte bine, mai ales ca s-a mai lucrat si la partea de muchii laterale, care acum par mult mai subtiri, mai bine prelucrate, lucru care il face sa se simta foarte bine in mana, oferind o senzatie placuta.
      Totul este completat de un ansamblu hardware complet schimbat, pentru a intretine astfel noul sistem de operare. Acesta poseda un procesor octa core Exynos 8895, 4 GB de memorie RAM si 64GB spatiu de stocare. Ruleaza sistemul de operare Android v7 Nougat si se pot adauga carduri MicroSD (pana la 256 GB).
     Ecranul SuplerAMOLED amplifica nivelul culorilor la un nivel eexcelent, lasand senzatia ca ai in fata o fereastra catre o noua lume. Acesta are diagonala de 5.8 inch, suporta o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli si este curbat pe ambele laturi.
    Telefonul mai integreaza o camera foto principala dual Pixel de 12 megapixeli, una frontala de 8MP, senzor de amprenta si un acumulator cu o capacitate de 3.000 mAh.
     Ca minusuri am putea spune ca ar fi fost mult mai bine daca s-ar fi gasit o solutie pentru o baterie mai mare, dar asta ar fi insemnat o greutate mai mare, sau poate chiar un compromis pe partea de cat de subtire sa fie. Per total este un device care merita atentia tuturor, mai ales daca iti doresti un telefon versatil, care sa nu cunoasca limitari in ceea ce priveste rularea de tot felul de aplicatii. 

Recomandare:

        Este dupa parerea mea unul dintre cele mai frumoase telefoane disponibile la ora actuala pe piata, performant iar o astfel de investitie merita toti banii: Verifica oferta pret

        Primele modele precomadate beneficiaza de reducere de pret, oferta limitata ca timp si stoc, asa ca grabeste-te: Vezi pretul actualizat



Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight BlackTelefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)