eMag Stock Busters 23 - 25 mai: Prinde reducerile de pana la 50%

     Maine dimineata incepem ziua cum nu se poate mai bine, mai ales ca cei de la eMag ofera reduceri de pana la 50 % la o multime de produse aflate pe mai multe categorii de pana la 50%. E final de sezon asa ca e rostul sa eliberam stocurile si sa reducem tot ce nu a fost la mare cautare, astfel ca multe produse din aceasta categorie vor avea preturi destul de tentante.
     Totul tine 3 zile, incepand de maine dimineata de la ora 7-8, atunci cand este incarcat catalogul online, la adresa urmatoare: Vezi catalog online
     Cu siguranta cei care vor fi si cei mai castigati se vor trezi primii, si vor urmari preturile de la prima ora, deoarece de regula unde sunt ofertele cele mai bune, se vor epuiza si primele. 
     Recomandarea mea e sa verifici din timp preturile si sa iti faci liste inca de pe acum ca maine sa actionezi rapid inca de la prima ora a diminetii deoarece cele mai bune oferte se vor epuiza printre primele astfel:

   Telefoane mobile la reducere

   Laptopuri la reducere

   Electrocasnice la reducere

   Articole sport si de vestimentatie la reducere


     Nu uita ca poti gasi alte produse la preturi bune si in categoria resigilate. De regula atunci cand sunt promotii masive pe site, si la aceasta categorie de produse, au loc schimbari importante in ceea ce priveste pretul: Vezi oferte resigilate


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)