Huawei P10 pret si specificatii tehnice

       Huawei P10 este un telefon care putem sa spunem ca se aseamana din multe puncte de vedere cu modelele lansate de Samsung si Apple, dar chiar si asa prezinta multe elemente caracteristice care sa il diferentieze de principalii sai contracandidati. E un telefon care chiar arata foarte bine, fiind un model care sunt sigur ca va obtine multi adepti atat din zona Samsung cat si Apple. Forma sa specifica aduce cate putin din fiecare din aceste modele, Huawei reusind astfel sa importe acele elemente de succes care au adunat atatia clienti in jurul lor. 
       Device-ul este fabricat pe suportul unei carcase foarte solide din metal si geam rezistent, toate realizate in detalii perfecte in ceea ce priveste finisajele. Geamul de pe fata este unul de tip Gorilla Glass 5. Butonul fizic de home este izbitor asemanator ca in cazul lui Samsung Galaxy S7, in timp ce pe spate gasim camera duala si blitul incorporat. In laterale sunt butoanele de volum dar si cel de power off/on.
       Huawei P10 este echipat cu un ecran IPS NEO LCD Full HD de 5.1 inchi, as spune dimensiunea perfecta pentru a fi considerat nici foarte mare dar nici prea mic. Pe spate regasim acelasi senzor de amprenta, as spune un model imbunatatit in privinta receptiei si a functiei de recunoastere proprietar.
       Telefonul este compatibil si cu Dual SIM, cel de-al doilea SIM putand fi folosit fie pentru o a doua cartela sau pentru pozitionarea unui card de memorie. SIM-ul care poate fi atasat este unul de tip nano-SIM.
        La partea de dotari hardware, acesta vine echipat cu un procesor Octa Core Kirin 960 cu 4 nuclee care ruleaza la frecventa de 2.4 Ghz si alte 4 la 1.8 Ghz. Tot la acest capitol se adauga memoria RAM de 4 Gb si acceleratorul grafic Adreno 530. Spatiul de stocare disponibil este de 64 Gb, acesta putand fi extinsa prin atasarea unui card de memorie de pana la 256 Gb. 
       Camera foto principala este capabila sa reproduca imagini de inalta calitate mai ales ca beneficiaza de un senzor cu 20 MP. Lentilele folosite sunt unele de tip Leica, asemenea camerelor foto, iar in conditii de luminozitate scazuta beneficiaza de aportul unui blitz dual LED. Camera foto secundara de pe fata are un senzor de 8 MP.
      Acumulatorul de capacitate 3200 mAh, va putea sustine functionarea acestuia chiar si pana la 24 de ore, asta daca il folosesti la capacitatea sa maxima. Acesta este compatibil cu standardul QuickCharge, ce ii va permite o incarcare rapida in doar 30 de minute. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv premium, cu specificatii de prima mana, disponibil in exclusivitate in Romania la un pret excelentVerifica oferta pret

        Pentru moment acesta este disponibil in stoc limitat, in trei variante de culori, la o oferta de pret foarte buna: Vezi pret actualizat



Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, Graphite Black  Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, Graphite Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)