Huawei Y5II pret si specificatii tehnice

      Huawei Y5II este un telefon mobil excelent pentru acele persoane care isi doresc un device echilibrat din punct de vedere tehnic, prevazut cu o configuratie hardware mai mult decat decenta. Imi place ca arata bine si nu costa nici exagerat de mult. 
      Telefonul are un raport corect specificatii pret si pot spune ca isi face treaba decent raportat la orice situatie. Poate fi folosit pentru vorbit, web browsing si multimedia. Este construit in totalitate dintr-un policarbonat de foarte buna calitate, se simte bine in mana si are o greutate de doar 135 de grame.
      Este un model relativ nou, aparut pe piata la inceputul acestui an, astfel ca in viitrul apropiat nu va trebui sa il schimbi prea curand, fiind capabil sa duca fara probleme o multime de aplicatii. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop. Bazat pe Android 5.1, Huawei Y5 II ruleaza EMUI 3.1 un sistem de operare cu un aspect placut si usor de utilizat. Datele si aplicatiile sunt organizate eficient si sunt usor de gasit datorita functiei Timeline.
      Caracteristica speciala Dual SIM iti va oferi posibilitatea sa folosesti acest device chiar si cu doua cartele de telefon, al doilea slot avand si functia de cititor de card, suportand o memorie de pana la 128 Gb.
      Telefonul vine prevazut cu un procesor Mediatek MT6735M quad core tactat la 1.3 GHz, un chipset video Mali-T720MP2. Memoria RAM este de 1 GB, iar spatiul de stocare intern are o capacitate de 8 GB. 
       Display-ul IPS masoara in diagonala 5 inchi si suporta rezolutii HD cu 1280 x 720 pixeli. Culorile sunt vii, dinamice cu un unghi de vizibilitate destul de bun.
      Camera foto principala este una destul de buna, o surpriza placuta mai ales pentru pasionatii de fotografie. Aceasta are o rezolutie de 8 MP si beneficiaza de stabilizare optica si blitz in timp ce cea de pe fata are un senzor de 2 MP. 
      La interior bateria de 2200 mAh ofera o autonomie de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. Deasemenea pe partea de conectivitate, acesta suporta Wi-FI, bluetooth 4.0, etc.

Recomandare:

     Este un telefon destul de promitator mai ales ca nu costa foarte mult, un model nou care va impresiona prin viteza: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona destul de ieftin, mai ales ca beneficiaza si de un discount destul de semnificativ, un pret bun al momentului: Verifica pret redus



Telefon mobil Huawei Y5II, Dual Sim, 8GB, 4G, Gold Telefon mobil Huawei Y5II, Dual Sim, 8GB, 4G, Gold
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)