Side by side Samsung RS7778FHCSR pret si specificatii tehnice

      Ideea de acea un spatiu frigorific de mare capacitate este acum concretizat prin existenta asa numitor combine de tip Side by Side, capabile sa ofere confort termic optim alimentelor de la interior, pe toata durata conservarii. Side by side Samsung RS7778FHCSR este un astfel de frigider, unul destul de mare care s-ar potrivi perfect aceste noi viziuni.
      Avand in fata un dispozitiv de capacitate, s-a regandit si modul de acces la interior, lucru care se face acum prin intermediul a doua usi cu deschidere laterala. Astfel ca, daca vrei sa iei ceva la interior, nu trebuie sa mai racesti toata incinta, o solutie dealtfel geniala. Side by side Samsung RS7778FHCSR este un aparat frigorific foarte aspectos, iar asta este reflectat de materialele de calitate care intra in constructia sa, majorital fiind inox. 
       Dozatorul de la exterior va fi o unealta perfecta pe care sa o utilizezi in zilele calduroase de vara, apa servita de acesta fiind rece, atat cat sa te racoreasca si sa iti opreasca setea. Usile care se deschis stanga dreapta un un set de manere incorporate, care ofera siguranta la fiecare deschidere.
       Sistemul de racire utilizeaza asa numita tehnica TwinCooling Plus ce foloseste doua fluxuri de aer separate si cu un control precis al temperaturii, pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Temperatura de la interior este mentinuta la un nivel optim astfel incat sa nu scada sub pragul de inghet. Acest lucru asigura in acelasi timp un consum regulat, fara a exista treceri bruste de temperatura, care il incadreaza in clasa de eficienta A++. 
      Side by side Samsung RS7778FHCSR este frigiderul optim pentru a deservi intreaga familie avand o capacitate de pana la 543 litri, care se imparte intre zona frigorifica si congelator. VOlumul disponibil pentru fiecare zona in parte este astfel: frigider 359 litri iar congelator 184 litri. 
      Interiorul combinei frigorifice este foarte bine gestionat, statiul fiind impartit intre numeroase zone de depozitare de diferite dimensiuni, zone speciale pentru lactate, fructe si legume si pentru produse proaspete. Ultimile rafturi de jos, sunt cele de capacitate mare - Big Box - acestea fiind optime pentru pastrarea fructelor si de legume la temperatura constanta. Capacul rabatabil permite conservarea prospetimii, oferind totodata un acces rapid.Pentru fiecare zona in parte poate fi selectat o caracteristca de mediu diferita fata de restul frigiderului, temperaturi mai joase sau un nivel al umiditatii mai mare. Comenzile sunt actionate de pe consola principala prin simpla atingere - touch-sense. 
     Iluminarea cu LED-uri in forma de turn este amplasata in interiorul frigiderului, in partea din spate, in loc sa se afle deasupra, oferind astfel mai mult spatiu pentru obiectele inalte. De asemenea, acest sistem de iluminare emite mai putina caldura decat becurile conventionale, pentru ca frigiderul sa nu mai lucreze atat de mult pentru a pastra alimentele reci. 
      Sistemul de racire atat pentru frigider cat si congelator este unul automat, acesta implicand o racire constanta in tot interiorul aparatului, pentru a impiedica astfel aparitia ghetii. Dealtfel combina Samsung este recunoscuta pentru calitatea sa de a nu stoca gheata la interior - No Frost
      Congelatorul este compus din doua rafturi, acesta fiind la fel partitionat ca in cazul frigiderului cu compartimente de diverse dimensiuni. Acesta beneficiaza de un aparat special care este capabil sa genereze pana la 2 Kg de cuburi de gheata. Aparatul de cuburi de gheata este dotat cu un compartiment transparent, pentru a vedea cata gheata este disponibila.
      O alta optiune interesanta pentru acest frigider este si existenta unui minibar, la care ai accesul fara sa mai fie nevoie sa deschizi una din usile acestuia. Astfel economisesti energie si in acelasi timp poti avea acces rapid la bautura favorita. Usa, care se deschide la simpla atingere, serveste si drept raft.
      Sistemul unic de racire hibrid dezvoltat de cei de la Samsung asigura un flux continuu si consistent de aer rece la valori constante si bine definte de utilizator in consola electronica principala. 
       Sistemele de protectie si siguranta asigura un nivel sporit de preventie in ceea ce priveste functionarea acesteia astfel: functie vancanta - functionare in regim economic atunci cand esti plecat de acasa mai multe zile, sistem avertizare usa deschisa, blocare acces copii, etc.

       In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Samsung are o autonomie de pana la 18 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 37 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


                         Side by side Samsung RS7778FHCSR, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)