Aparat aer conditionat Yashido AC-12YDO - performante bune la un pret accesibil

      Caldura de afara amininta din nou zona de confort a casei tale, asa ca daca vrei sa treci cu bine peste acest inconvenient, e cazul sa alegi cat mai repede un aparat de aer conditionat, simplu dar in acelasi timp performant, asa cum este si Yashido AC-12YDO. Este potrivit in cazul unui spatiu de pana la 30 mp, cei 12000 BTU, putere generala fiind suficienti pentru a raci/incalzi astfel de suprafete. 
       Este un aparat cu un design destul de simplu, de culoare preponderent alba, pentru a se potrivi excelent in cazul incaperilor luminoase. In partea centrala este amplasat logo-ul aparatului, cu inscriptia “Yashido”. Afisajul LED din jona laterala este activat doar atunci cand aparatul este in functiune si devine inactiv la 30 de secunde in cazul in care nu mai folosesti functia de programare.

       Este un aparat de climatizare destul de economic, optimizat pentru un consum redus, incadrat in clasa de comsun A++ la folosirea functiei de racire si de A+ pentru incalzire. Compresorul de calitate va asigura un climat optim din punct de vedere termic, conditiile de temperatura fiind indeplinite intr-un timp record. Puterea exprimata generala de acest aparat AC este de 12000 BTU, dar variaza in functie de cum il folosesti: functie rece – 10920 BTU si 9000 BTU functie incalzire.
       Programele de functionare sunt destul de numeroase, acestea acoperind un numar variat de functionalitati astfel: functie racire incalzire cu posibilitatea reglarii fluxului de aer prin baleare, functie dezumidificare – elimina excesul de umezeala di mediul ambiant, ventilare in 4 trepte, Mod Timmer – functie temporizator care poate fi programat pentru 24 de ore, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. 
      Conform indicilor SEER de masurare a eficientei energetice, aparatul de aer conditionat Yashido AC-12YDO, obtine un scor de 6.1/10 pentru functia de racire, si de 4/10 la incalzire. Atfel poate fi masurata eficienta aparatului in timp, un scor de care putem spune ca obtine rezultate foarte bune.
      Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Yashido putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru anti-praf asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii. Filtrul se curata usor, acesta se scoate de la interior si poate fi curatat sub jet de apa de la robinet. Sistemul de ionizare propriu asigura o eficienta buna si in ceea ce priveste eliminarea bacteriilor din aerul respirabil.
      Unitatea de interior si cea exterioara sunt prevazute cu izolare fonica de calitate, pentru compresor si motor. Functionarea aparatului abia daca ca se simte, un lucru care imi place mult de tot. Nivelul de zgomot indicat este de doar 50 dB. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                      Aparat aer conditionat Yashido AC-12YDO, model 2017, 12000 btu/h, ionizare, filtru lavabil, tehnologie PFC, silentios, timer, afisaj led,  A++




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)