Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

     Chiar daca valul de caldura te-a luat din nou prin surprindere si anul acesta, poti opta acum pentru aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK, care sa te ajute sa rezolvi aceasta problema in mod profesionist. Constructia aparatului este una destul de bine inchegata, unitatea de interior dispune de un afisaj de tip LED care este activ doar atunci cand folosesti aparatul pentru a modifica din setari - un element care are impact asupra consumului energetic, care vom vedea in continuare ca este unul destul de mic, pentru acest model. 
     Grilele de evacuare externe pot fi modificate sa ia directii diferite asyfel incat sa nu supere cumva pe cei din interior, astfel ca pentru aer rece, este recomandat ca aerul sa bata in partea de sus, in timp ce pentru incalzire in zona podelei. 
     Este un aparat de aer conditionat destul de eficient din punct de vedere al consumului, incadrat in clasa energetica A++ in cazul functiei de racire si de A+ pentru incalzire. Si puterea sa generala de 12000 BTU este aceiasi atat pentru incalzire cat si racire, lucru care ii impune aparatului autonomia de a lucra optim in interiorul unor spatii de pana la 30 mp. 
       Tehnologia Inverter pune la dispozitie modul de operare silentios al aparatului, prin faptul ca frecarea mecanica nu mai este atat de evidenta ca in cazul modelelor anterioare. Astfel consumul este mult mai redus, mult mai putin zgomotos si in consecinta va avea o viata de functionare mult mai indelungata. 
       Functinarea aparatului tine cont si de anumite valori ale temperaturii, astfel ca pentru a indeplini si acest criteriu va trebui sa ne asiguram ca avem la interior temperatura de -10 si +46 grade Celsius pentru racire si de -15 +24 grade Celsius pentru functia de incalzire. 
      Vei putea controla aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK cu ajutorul telecomanzii din dotare, aceasta beneficiaza de diplay LED care indica specificatiile de temperatura setate pentru regimul termic ales. Aceasta are o arie de acoperire semnal de pana la 7-8 metri. 
     Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK este dotat cu mai multe functii:

Restart automat - Aparatul de aer conditionat reporneste automat in cazul unei pene de curent
Autodiagnosticare - In cazul in care aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali pe display va aparea un cod eroare care te va ajuta sa identifici unde a intervenit problema.
Dezghetare automata - mentine integre circuitele unitatii exterioare pentru ca acesta sa poata fi folosit in conditii optime chiar si atunci cand afara temperaturile sunt cu mult scazute sub pragul de inghet
Functie Turbo - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge conditiile de mediu stabilite de tine intr-un timp cat mai scurt
Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
Antimucegai - aparatul este curatat intern prin eliminarea urmelor de condens care pot provoca aparitia in timp a mucegaiului       

      Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat.
      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 50 dB). 

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                      Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Display ascuns, Kit instalare inclus 3m, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)