Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM12RP performante excelente pentru o racire rapida

       LG Deluxe DM12RP este un aparat de aer conditionat modern, care se adreseaza in special pretentiosilor, care nu sunt dispusi sa accepte concesii din partea unui sistem de climatizare actual. Iesit pe piata chiar anul acesta, ofera destul de multe functii in premiera, de care se poate bucura acum orice utilizator. 
       Modul de control poate fi acum accesibil utilizatorului de oriunde s-ar afla, de acasa sau in drum spre casa, mai ales ca noua functie Wi-Fi Control ofera posibilitatea controlului de la distanta, fiind nevoie doar de un smartphone conectat la internet. Aparatul arata destul de bine la exterior, este slim, iar culoarea predominant alba il recomanda ca fiind potrivit pentru oricare interior care sa doreste sa pastreze o tenta de luminozitatate, aranjat in culori deschise. 
       Grila de aerisire poate fi reglata astfel incat aerul cald sa bata inspre podea, in timp ce pentru aer rece, acesta sa fie directionat mai mult spre zona de tavan, astfel incat sanatatea celor din jur sa nu fie pusa in pericol. 
       Aparatul de aer conditionat Lg Deluxe DM12RP se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana la 30 mp si are o putere generala de 12000 BTU. Puterea este variabila, fiind raportata la functia pentru care va fi folosit aparatul de aer conditionat: pentru racire capacitatea sa este de 11940 BTU in timp ce la incalzire capacitatea sa urca pana la 13640 BTU. 
        Acesta da dovada de performanta si in ceea ce priveste eficienta la consum, fiind incadrat in clasa de consum A++ la racire si A+ la incalzire. O influenta aparte o are si sistemul Inverter de care beneficiaza aparatul de climatizare, una care permite un reglaj mult mai bun al temperaturii, atingerea conditiilor prestabilite mai rapid. Uzura mecanica a mecanismelor este mult mai redusa, lucru demonstrat prin garantia extinsa de pana la 10 ani atribuita compresorului.
       Functia Energy Control iti va permite sa selectezi nivelul de consum de energie raportat la situatia mediului actuala astfel: permite stabilirea unui regim de lucru care sa implice procentual capacitatea de racire din cea totala a aparatului intre 100 % si 51 %. 

                                     
       La capitolul programe de lucru, acest aparat de AC, dispune de multe optiuni de lucru astfel: Hotstart – aceasta functie creste puterea aparatului pentru incalzirea/racirea rapida a camerei pentru o perioada de timp stabilita de tine – Timer – Mod programabil in care poti stabili intervalele de functionare ale aparatului pentru o perioada de timp de 24 de ore. – Functie Jet – directia aerului este controlata precis si punctiform din telecomanda – diagnosticare automata – indica pe afisaj codul eroare pentru a remedia situatia aparuta folosind manualul tehnic – Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte, Auto Restart – in cazul unei propleme de curent, aparatul va reporni avand aceleasi setari de lucru ca inainte de oprire, functie ventilare in 6 trepte, etc.
       Sistemele de filtrare implementate pe acest model vor stopa chiar si cele mai mici particule de praf si vor fi eficiente si in cazul microbilor sau mucegaiului: filtru antibacterian – elimina cu succes microorganismele din atmosfera, sistem de ionizare aer Plastmaster Ionizer Plus – elimina mirosurile neplacute din camera si alergenii. Filtrul dublu de protectie destinat capturarii particulelor de praf cu dimensiuni mai mari de 10 μm, reprezinta prima linie de aparare impotriva particulelor mai fine de praf.

                                    


       Sistemul de autocuratare activat la anumite perioade de timp elimina excesul de umezeala ce se poate aduna in interiorul aparatului si care poate forma in timp mucegai. Odata pornit aparatul, timp de cateva secunde acesta va activa functia de incalzire pentru a evapora rapid umezeala ce se poate acumula la interior.
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acestuia, fiind un aparat destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 19 dB pentru unitatea d einterior si de 41 dB pentru cea de la exterior. Este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat existente pe piata. 

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                      Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM12RP, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)