Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU pret si caracteristici de lucru

       Acum ca vara a venit, zilele devin din ce mai calduroase chiar insuportabil de cald astfel ca e cazul sa achizitionezi un aparat de aer conditionat performant care sa faca fata in orice conditii de vreme nefavorabila. In acest sens iti recomand aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU.  Cei 12000 BTU vor fi suficienti in cazul spatiilor de pana in 30 mp, atat pentru folosirea intensiva la racire cat si incalzire. 
       Felul cum arata aparatul de aer conditionat este la fel de important ca celelalte astecte, Samsung AR12MSFHBWKNEU, indeplinind cu succes si aceasta cerinta, este un model destul de compact, de culoare alba, lucru care va trece cu vederea si nu va influenta in mod negativ aspectul general al casei tale.
       Samsung AR12MSFHBWKNEU este un aparat de aer conditionat impresionant, arata foarte bine ca design, este compact si ofera numeroase optiuni de programare in vederea folosirii in scenarii cat mai diferite. Cei 12000 BTU se refera la puterea generala, care difera in functie de modul de lucru astfel: la racire capacitatea aparatului AC este de 11942 BTU (clasa de eficienta energetica A++) in timp ce pentru incalzire capacitatea sa este de 12625 BTU (clasa eficienta energetica A+). 
       Tehnologia Inverter pune la dispozitie modul de operare silentios al aparatului, prin faptul ca frecarea mecanica nu mai este atat de evidenta ca in cazul modelelor anterioare. Astfel consumul este mult mai redus, mult mai putin zgomotos si in consecinta va avea o viata de functionare mult mai indelungata. 
       Functinarea aparatului tine cont si de anumite valori ale temperaturii, astfel ca pentru a indeplini si acest criteriu va trebui sa ne asiguram ca avem la interior temperatura de -10 si +46 grade Celsius pentru racire si de -15 +24 grade Celsius pentru functia de incalzire. 
       Vei putea controla aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU cu ajutorul telecomanzii din dotare, aceasta beneficiaza de diplay LED care indica specificatiile de temperatura setate pentru regimul termic ales. Aceasta are o arie de acoperire semnal de pana la 7-8 metri. Grilele de evacuare ala unitatii de interior pot fi controlate in mod precis astfel incat aerul rece sa nu influenteze in mod negativ sanatatea celor din jur.
       Functiile aparatului disponibile sunt mai mult decat suficienta pentru operarea tuturor nevoilor, sunt toate costumizabile sub aspectul temperaturii si al modului de emisie aer astfel: functie racire/incalzire, Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte, Super Silent - folosirea unui regim de lucru silentios, Auto Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru, astfel ca utilizatorul nu mai este nevoit sa reia procesul de programare de la inceput, functie Powerfull - putere maxima pentru atingerea caracteristicii de mediu racire/incalzire, dezghetare automata, Power Save - opreste alimentarea in caz de inactivitate. 
       Functia de autocuratare este o alta operatiune esentiala cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat executa cu ciclu de curatare interna eliminand posibilele cauze care pot produce mucegai sau alte bacterii care pot fi raspanditi in toata casa. ventilatorul este pus in functiune pentru a usca zonele de emisie aer astfel incat sa se evite aparitia unor astfel de fenomene.    
       Sistemul de filtrare propriu este foarte bine pus la punct si cuprinde un filtru avansat in 3 directii, care are in componenta pana la 3 nivele de filtre, concepute pentru a retine in mod eficient particulele de praf fine, impuritatile dar si bacteriile din aerul respirabil.  
       Samsung AR12JSPFAWKNEU este un dispozitiv de climatizare capabil sa atinga limite normale de zgomot in timpul noptii (aproximativ 58 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)