Sistem Boxe Active 5.1 Akai SS021A-5289F pret si specificatii tehnice

       Akai SS021A-5289F este un sistem audio de tip 5.1 ideal pentru a fi folosit conectat la o unitate PC sau ca sistem audo aditional pentru un televizor. Arata bine ca design, este aspectos, fiind compus din un subwoofer central la care se conecteaza alti 5 sateliti externi. Acesta este imbracat in mare parte din lemn cu o fatada din plastic iar satelitii din jurul sau sunt din plastic.
       Sistemul audio de boxe 5.1 Akai SS021A-5289F poate emite sunet de buna calitate prin cei 5 sateliti cu care acesta vine dotat. Are o putere de pana la 65 W, din care 8 W ii revin fiecarui satelit din cei 5 iar restul de 25 W ii sunt atribuiti subwoofer-ului.
        Poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare avand o arie de actiune de pana la 5 metri. Panoul central de subwoofer este dotat cu un ecran LED care va afisa in timp real la ce nivel se afla volumul dar si presetari specifice din egalizator cu scopul de a crea efectul de surround dorit.
       Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri