Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO pret si specificatii tehnice

      Samsung RT38K5400S9/EO este un frigider din seria compactelor care ofera toate conditiile de mediu pentru o buna depozitare a alimentelor la interior dar in acelasi timp compenseaza si printr-un design exterior foarte aspectuos. Cei de la Samsung au creat astfel un frigider din clasa premium care sa se potriveasca perfect cu ideea de casa multifunctionala, cu un design aparte exprimat prin decorul de interior dar si prin prezenta unor electrcasnice de rang superior.
       Calitatea materialelor si a tehnologiilor folosite garanteaza o folosire cat mai indelungata a acestui dispozitiv pentru care beneficiaza de o garantia extinsa de pana la 10 ani pentru motorul cu convertor digital. Spre deosebire de compresoarele obisnuite, acest tip de compresor reduce oscilatiile de temperatura din interiorul frigiderului mentinand astfel o temperatura constanta reducand astfel uzura si consumul energetic.
      Putem vorbi de o eficienta sporita si din punct de vedere energetic deoarece acesta este incadrat in clasa de consum A+ fiind cu pana la 25% mai economic fata de modelele clasice. 
      Sistemul de racire Inverter raceste compartimentele separat si impiedica astfel imprastierea de mirosuri neplacute de la un compartiment la altul. Deasemenea formarea ghetii in timp nu va mai fi o prioritate deoarece sistemul de racire cu tehnologie No Frost impiedica depunerea de gheata atat pentru frigider cat si congelator.
      Samsung RT25HAR4DS9/EO este un frigider de capacitate mare de pana la 255 litri din care 202 litri ii revin frigiderului iar restul de 53 litri congelatorului pozitionat in zona superioara.
      Spatiul din frigider este impartit de cele 3 rafturi din sticla securizata si rezistenta, 2 rafturi Big Box ce pot fi folosite pentru acces mult mai rapid la alimente si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor in care temperatura ramane mereu constanta si nu scade niciodata sub 0 grade. Garnitura etansa a acestui compartiment impiedica pierderea umiditatii si un orificiu de ventilatie elibereaza surplusul de umiditate cand acesta depaseste limitele normale.
       Temperatura este mentinuta la un nivel constant in tot interiorul frigiderului cu ajutorul unui sistem de ventilatie bine proiectat care sufla din mai multe directii pe fiecare nivel in parte. Temperatura constanta elimina posibilitatea de condens si astfel alimentele sunt mentinute in deplina siguranta pe o perioada de timp mai indelungata.

       Congelatorul pozitionat in zona superioara are un singur compartiment si are o capacitate de congelare de 6 Kg la 24 de ore.
       Pentru o manevrabilitate usoara pe timp de noapte, acesta beneficiaza si de aportul a doua becuri LED cu un consum redus de energie.
       Frigiderul Samsung RT25HAR4DS9/EO este dotat cu mai multe functii speciale printre care:

sistem Multiflow - curentii de aer sunt dispersati in mod egal in tot nteriorul combinei frigorifice
zona de racire - recipient foarte eficient din punct de vedere al puterii de racire
functie de trecere in regim frigider al congelatorului - foloseste aceiasi indicativi de temperatura la fel ca frigiderul

functie racire/congelare rapida - acesta functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge parametrii setati de tine

       In cazul unei pene de curent, acesta are o autonomie de pana la 13 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Am fost multumt si de zgomotul produs in timpul functionarii sale, un produs cu adevarat silentios -nivel zgomot 41 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO, 255 l, H 1635, Clasa A+, Metal Graphite Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO, 255 l, H 1635, Clasa A+, Metal Graphite


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)