Fier de calcat Tefal Easygliss FV3952E0 pret si specificatii tehnice

     Daca te intereseaza sa schimbi vechiul fier de calcat cu unul nou Tefal Easygliss FV3952E0 este o alegere potrivita fiind un model practic, eficient dar si disponibil la un pret accesibil. O tinuta model poate insemna mult in societatea din zilele noastre, fiind un criteriu de succes daca vrei sa impresionezi constant. In acest caz prezenta unui fier de calcat devine o necesitate pentru oricine doreste sa mentina o garderoba ingrijita, calcata la dunga. Cu ajutorul acestui fier de calcat de la Telfal hainele sunt bine calcate datorita sistemului cu abur puternic care are rolul de a patrunde adanc in tesatura. 
     Rezultate excelente se cunosc si in cazul unor tesaturi mai greu de calcat precum lana.Un fier de calcat de calitate cu functii utile te poate ajuta sa calci mult mai repede şi mai usor hainele dupa ce le-ai spalat. Pentru mulţi dintre noi, calcarea tricourilor, a camasilor sau a pantalonilor este una dintre cele mai neplacute activitati casnice, insa in acelasi timp este una necesara.  Arata bine si ce design, are un aspect modern, de culoare alb/portocaliu si este prevazut si cu un maner din plastic cu insertie de cauciuc pentru o mai buna priza la manevrat.
     Modelul Tefal Easygliss FV3952E0 are o greutate de 2 Kg, si este dotat cu o talpa avand o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. Acesta se prezinta inca din start ca una dintre cele mai bune solutii de pe piata.
     Aparatul calca cu ajutorul aburului, generat de un dispozitiv rezistiv de 2400 W ce produce energia necesara functionari fierului de calcat. Modelul este echipat cu talpa Durillium care este acoperita cu un strat de Paladiu cu actiune catalitica. Urmele murdare de pe talpa se datoreaza acumularii particulelor solide. Sub actiunea temperaturii are loc un proces catalitic: particulele solide astfel sunt indepartate de aburului fierbinte. Tehnologia Durilium AirGlide asigura cea mai buna si mai rapida alunecare de la TEFAL, fara a depune efort si o difuzie optima a aburului pentru sesiuni de calcat eficiente si rapide. Sistemul anti-picurare are rolul de a preveni aparitia unor pete inestetice pe tesaturile hainelor si reprezinta o dotare inteligenta a fierului de calcat Tefal Easygliss FV3952E0.


                                     
       Rezervorul de apa are o capacitate de 0.27 l iar jetul de abur reglabil in intensitate poate atinge un debit de pana la 125 g/min. In timpul mediu de functionare debitul mediu de apa este undeva la 35 g/min.
       Fierul de calcat are s functie de oprire automata, aceasta se inchide automat in aproximativ 30 de secunde atunci cand este lasat nemiscat in pozitie orizontala pentru a preveni arderea tesaturii. Lasat in pozitie verticala oprirea automata a acestuia are loc abia dupa 10 minute. 


Recomandare: 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret 

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Fier de calcat Tefal Easygliss FV3952E0, 2400W, rezervor de apa 0.27L, jet de abur 125g/min, abur variabil 35g/min, sistem antipicurare, Portocaliu  Fier de calcat Tefal Easygliss FV3952E0, 2400W, rezervor de apa 0.27L, jet de abur 125g/min, abur variabil 35g/min, sistem antipicurare, Portocaliu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)