Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631GH performante excelente si design pe masura

     Pentru a suplini curatenia la bucatarie si a elimina mirosurile rezultate in urma proceselor de gatit, poti alege solutia incorporata formata din hota decorativa Hansa OKP631GH, un concept modern care se potriveste cu ideea de bucatarie moderna si mult spatiu. Avand in vedere ca tindem sa supraaglomeram locuinta in care locuim sau din lipsa unui spatiu decent, poti beneficia de aceleasi functionalitatiacum alegand modalitatea de a incorpora obiectele electrocasnice in mobila de bucatarie. Hansa OKP631GH prezinta un burlan de evacuare de mari dimensiuni pentru a face fata unui volum mare de aer, fiind construita in totalitate din inox, material rezistent la temperaturi ridicate si alte interventii externe ce pot cauza zgrieturi sau deformari ale suprafetei metalice. Pentru restul corpului producatorul foloseste si sticla, capacul de legatura dintre hota si exterior, o sticla transparenta pentru trecerea luminii de la becurile incorporate la interior, pentru acces faci la panoul de comanda dar si din ratiune de design. Pentru o instalare corespunzatoare, aceasta se fixeaza in blatul mobilei de bucatarie, tinand cot de urmatoarele dimensiuni: (IxLxA) cm: 55 – 93 x 60 x 50 cm si de greutatea sa de 14 Kg.
    Panoul de comanda este format din mai multe butoane ce preiua comenzile rapid prin simpla atingere, tehnologie "soft touch" pozitionate frontal, cu control mecanic. Utilizatorul poate stabili treapta de functionare, functia de ventilare sau recirculare aer de la interior sau evacuarea fortata. Atunci cand lumina este una slaba, hota iti ofera posibilitate de a te folosi de cele doua becuri cu halogen pe care le detine, pentru a avea o lumina corespunzatare. Eficienta energetica la consum a celor doua becuri de 2 x 25 W este incadrata in clasa F. Tehnologic vorbind, hota beneficiaza de mai multe sisteme de filtrare prin care aerul tras din interior este trecut pentru a fi curatat astfel: filtre de grasime din aluminiu cu eficienta la retinere clasa C.  Acest filtru este util in cazul in care aburii rezultai contin particule de grasime, impiedicand astfel depunerea in zona de interior a peretilor hotei. Pentru curatarea acestuia este nevoie de o simpla spalare manuala sau la masina de spalat vase  automata. Nu este pretentios, chiar si schimbarea acestora in timp nefiind o operatiune costisitoare. 
     Aerul din interior este tras in incinta cu ajutorul unui singur motor  prin doua orificii duble ce permite colectarea unei cantitati mari pentru eficientizarea intregului proces. Aerul este apoi dispersat in exterior printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. Inainte de punerea in functiune trebuie sa ne asiguram ca acest proces de retractie a aerului nu este viciat de infundarea colectorului, deoarece se va porni avaria iar sistemul de recirculare nu va functiona. Deasemena in cazul in care volumul de aer nu este suficient de mare, recomandat fiind o evacuare exterioara, procesul de curatare a aerului nu va fi unul eficient. Daca vei opta pentru solutia de evacuare prin recirculare in interior, in plus trebue sa achizitionezi separat si un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. 
  Ca si consum, Hansa OKP631GH este incadrat in clasa de eficienta energetica D, inregistrand o valoare a consumului de numai 119.6 Kw/an. Motorul care ajuta ajuta la intreg procesul de evaccuare este unul performant, de putere 270 W. Capacitatea de absortie este una variata, si depinde exclusiv de treapta de functionare aleasa. Capacitatea de absorbtie minima indica o valoare de 375.3 mc/h in treapta  de lucru si ajunge pana la 548.3 mc/h in treapt a 3 - a. Avantajul de avea un motor de putere cu o variatie mare a treptei de putere in schimbul a doua motoare aduce si avantajul zgomotului, care nu va fiatat de intens prezent in timpul functionarii aparatului astfel: un zgomot secvential  (52, 60, 67) dB. 
     Pretul oferit dar si numeroasele avantaje de care dispune acest model iti ofera increderea de care ai nevoie, fiind o investitie ce merita toti banii. 


Recomandare:

     Hansa OKP631GH este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

        
                    Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631GH, Putere de absorbtie 548.3 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox/Sticla
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)