Masina de spalat rufe Hotpoint ECOS6L 1052 EU M - pret pareri si dotari tehnice

    In general orice aparat electrocasnic in maxim 10 ani isi cam arata limitele, atat tehnologice cat si tehnice, se strica sau este depasit din punct de vedere tehnologic, asa ca nu e cazul sa investesti o suma exagerat de mare atunci cand vine vorba de o masina de spalat, Hotpoint ECOS6L 1052 EU M fiind cel mai bun exemplu in cazul de fata. Hotpoint ECOS6L 1052 EU M este o masina de dimensiune redusa, compacta ideala in cazul locuintelor mici si in special daca nu esti dispus sa cheltuiesti o suma foarte mare. Cu Hotpoint ECOS6L 1052 EU M totul pare simplu, utilizarea sa fiind posibila cu ajutorul panoului de comanda central ce incadreaza toate functiile sale, programe, perioada de functionare, selectare viteza rotatie si alte functii siguranta. Tot aici in zona superioara, se regasesc compartimentele pentru inmagaznare a detergentului, sub forma lichida sau granule.
     Hotpoint ECOS6L 1052 EU M este totusi o masina de spalat careia ii vei gasi cu usurinta un spatiu in casa ta, totul fiind dictat de dimensiunile sale de numai 85 x 59,5 x 41.9 cm. Singurele modificari care trebuie sa mai in vedere la instalarea acesteia este sa oferi un racord la sursa de alimentare cu apa si pentru evacuare. Functionarea sa se desfasoara in limite normale, avand un regim al zgomotului de 60 dB la spalare si de 80 dB la centrifugare. Nu este una dintre cele mai silentioase masini de spalat dar nici nu deranjeaza, astfel incat indiferent de momentul zilei sau pe timp de noapte, iti poti duce la bun sfarsit treaba linistit. 
      Luand in considerare capacitatea sa mica de numai 6 Kg, masina de spalat Hotpoint ECOS6L 1052 EU M se recomanda a fi una eficienta in cazul in care lucuiesti singur, ai un spatiu redus ca suprafata si nu vrei sa ai costuri nejustificate cu energia, apa si cantitatea de detergent. Turatia variabila pentru acest model ajunge pana la 1000 rpm. Odata ales programul ideal de lucru, poti activa functia de blocare ce anuleaza comenzile butoanelor de pe panoul de comanda si nu lasa accesarea usii in cazul in care cei mici devin curiosi. Geamul hubloului este unul transparent, astfel ca oricand poti verifica stadiul programului atat in zona de panou cat si uitandu-te la interior. 
       Orice program de lucru poate fi pus la treaba alegand optiunea dorita cu ajutorul selectorului de durata si functii. In jurul butoanelor de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program in parte pentru a usura astfel din sarcina folosirii acestei masini de spalat. 
        Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 38 de litri, avand diametrul hubloului de 30 cm, cu sistem de blocare magnetic. Deschiderea hubloului se realizeaza la 130 de grade. Grila formata din cele 16 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. 
     Poti alege intre cele 16 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele de cicluri rapide de spalare ale acestui model sunt de: 15 minute si 30 de minute, pentru cel mai rapid ciclu de reimprospatare si prespalare. Spalare manuala acest program la 30°C este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşina”, pentru care se recomandă spalarea manuală. Programul bumbac cu 5 optiuni de temperatura (20°C, 30°C, 40°C, 60°C, 90°C). 
      Masina de spalat dspune de programe specifice dedicate rufelor din tesatura sintetica, bumbac, si delicate. Ciclul delicate face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii.
      Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor detergent. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Deasemena in cazul in care consideri ca nu te incadrezi ca timp pentru a monitoriza procesul de spalare, poti apela la functia spalare intarziata ce permite o functionare sigura, stabilita de utilizator la o anumita ora cu ajutorul programatorului analogic. 
       Aspectul consumului energetic este o alta problema de care trebuie sa tii cont la achizitia unei masini de spalat rufe. Daca vrei sa ai parte de facturi la curent de bun simt si in functie de nevoile familiei tale iti recomand sa studiezi atent si acest aspect. Nu este problema atunci cand vine vorba de masina de spalat rufe Hotpoint ECOS6L 1052 EU M, deoarece aceasta este incadrata in clasa de eficienta A++ ce ofera un consum anual de 173 kW/an. Iar daca tot suntem la capitolul eficienta si consum, Hotpoint ECOS6L 1052 EU M are un consum estimat al apei in timpul unui an de 8400 litri. 

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

     
                                         Masina de spalat rufe Hotpoint ECOS6L 1052 EU M, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)