Wayflex Rowing Bike bicicleta si aparat pentru Fitness pret si specificatii tehnice

    Micarea controlata acasa alaturi de un dispozitiv fitness modern asa cum este si bicicleta cu aparat fitness Wayflex Rowing Bike reprezinta o alegere perfecta pentru a avea parte de un exercitiu complex si sigur. Ca noutate, aceasta nu este doar o simpla bicicleta fitness de ocazie, oferind in plus utilizatorului posibilitatea de a exersa si alte miscari complexe cum sunt cele care fac referire la vaslit, pentru a antrena partea superioara a corpului prin miscari specifice. Exercitile sunt animate de un complex de misacri variate pe care le poti execura cu aceasta, timp in cae poti urmari emisiunile preferate la televizor sau asculta muzica. Acasa e cel mai bine sa faci sport, nu te deranjeaza nimeni, nu esti nevoi sa pleci la ore fixe, tu fiind singurul in masura sa iti organizezi timpul pentru a include sesiunea de sport zilnica.
     Pentru a avea parte de rezultate vizibile, este necesar ca cel putin odata la 2-3 zile sa faci o serie de exercitii cu aceasta. Folosit in mod curent acest aparat te va ajuta sa dezvolti o musculatura ferma si sa castigi lupta cu kilogramele in plus. Deasemenea ritmul cardiac se va imbunatati simtitor, la fel si circulatia sangvina, te vei simti plin de energie si cu chef de viata.
    Este un aparat solid, construit pe o structura din otel, rabatabil atunci cand nu il ma folosesti sau doresti sa inchei o sesiune de antrenament. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 85 x 41 x 105 cm are o greutate de numai 16,9 Kg si nu ocupa mult loc. In partea superioara se regaseste panoul de comanda ce respecta aceeasi regula a culorii cu restul , este de culoare rosie, beneficiaza de un afisor LED, fiind important mai ales ca va reprezenta principala sursa de informare cu privire la progresele efectuate in timp astfel: pulsul, viteza, distanta si caloriile consumate.

                                                

     Sistemul de pedalare permite miscari concomitente si inainte si inapoi, iar pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Wayflex Rowing Bike include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Utilizatorul poate experimenta atat functia de rulare a bicicletei cat si cea de miscare a bratelor simultan, dar pentru acest exercitiu complex ai nevoie de un stadiu de pregatire fizica mai avansat, o coordonare buna si desigur multa vointa. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar. 
     Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 4 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. 

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                                   
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)