Combina frigorifica Indesit LR7 S1 W pret si specificatii tehnice

     Daca se intampla sa ai probleme cu vechiul frigider sau pur si simplu vrei sa faci un upgrade la un frigider nou, Indesit LR7 S1 W poate fi o alegere interesanta mai ales ca este disponibil la un pret accesibil. Desi pretul nu este unul foarte mare, combina frigorifica Indesit LR7 S1 W se remarca si prin aspectul exterior, un dispozitiv realizat din materiale de calitate de culoare alba. Sistemul reversibil al usilor iti permite sa montezi combina in orice pozitie, directia de deschide a usilor putand fi setata fie spre dreapta sau stanga in functie de configuratia spatiului de interior al casei tale. 
    Combina frigorifica are o inaltime acceptabila de 176 cm, si astfel poate fi pozitionata cu usurinta si in spatii cum ar fi un apartament sau o garsoniera mai mica. Avem de-a face cu o combina de capacitate 307 litri, spatiu care este impartit intre frigiderul cu 3 rafturi de volum 196 litri si congelator de 111 litri.  
    Printre calitatile combinei putem remarca si aspectul consumului, unul destul de redus daca e sa luam in calcul si faptul ca nu doresti sa ai o factura mare la curentul electric. Clasa de eficienta energetica in care este incadrata A+, ii impune acesteia un consum energetic de 309 kWh in decurs de un an. Desi este un model destul de ieftin, putem observa faptul ca sistemul de racire este unul complex, vedem ca pentru frigider s-a optat pentru o racire si decongelare in mod automat si manuala pentru congelator. Sistemul de racire prin circularea aerului la interior face ca interiorul sa ajunga la temperatula prestabilita intr-un timp scurt de la punerea in functiune. 
    Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in inaltime in functie de preferinte sau de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le pozitionati la interior. In partea de jos, ultimul compartiment este special dedicat pentru fructe si legume, zona special amenajata unde se va pastra o temperatura constanta pe tot timpul functionarii acestuia. Acest compartiment cu tehnologie EverFresh prelungeste durata de viata al fructelor si legumelor depozitate si le pastreaza proaspate pana la 30 de zile prin asigurarea unui flux de aer proaspat la temperatura constanta prin reglarea umiditatii interioare. Controlul temperaturii unitatii poate fi urmarit cu ajutorul consolei cu actionare manuala de la interior, ce stabileste trepte de racire succesive in functie de temperatura de afara, mai cald sau mai rece sau tipul de alimente depozitate. In jurul usii de acces ai la dispozitie diverse suporturi pentru a aseza oualele, sticle de apa si bauturi racoritoare sau alimente de dimensiuni mai mici.
     Sistemul de glisare al rafturilor permit accesul cu usurinta in orice zona a frigiderului, sau diverse modificari de inaltime pentru a depozita alimente mai mari sau mai mici. Poti sustine greutati de pana in 25 Kg pe orice raft, fara a avea probleme de integritate. Raftul 2 de la mijloc suporta modificari pe inaltime fiind singurul care poate fi pozitionat mai sus sau mai jos in functie de necesitate. Este un avantaj acest lucru deoarece situatii neprevazute pot aparea la orice pas, iar de multe ori se poate sa ai nevoie de un spatiu mai mare de depozitate a alimentelor. Un alt avantaj al combine este si sistemul de inghet Low Frost, ce permite ca astfel interiorul sa nu fie invadat de un strat consistent de gheata. Gheata se va depune in timp la interoor in strat subtire, astfel procesul de decongelare ce este automatizat o va indeparta cu usurinta la intervalul de timp stabilit de producator. In cazul congelatorului, congelarea se face in mod clasic, sistemul nefiind unul automatizat. 
                  
   Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Este mai generos dect multe alte congelatoare incorporate in combine frigorifice. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul static astfel ca la anumite perioade de timp, combina frigorifica necesita sa fie decongelata. In cazul unei pene de curent, autonomia combinei frigorifice pana se dezgheata in totalitate are o durata de pana la 15 ore. Acest lucru denota buna structura izolatoare la interior ce face ca aerul cald sa patrunda mai greu in cazul in care nu umbla nimeni in zona compartimentelor iar usa ramane inchisa ermetic. Tot in dotarea congelatorului primesti si o tava pentru gheata pentru a forma cuburi de gheata pentru bauturile alcoolice/nonalcoolice preferate. 
   Combina frigorifica beneficiaza de un sistem de iluminare cu becuri ecologice ce isi pun si ele la randul lor amprenta pe consum, asigura in acelasi timp o iluminare corecta cu minim de consum. Acestea se activeaza odata cu deschiderea usi si se sting la inchidere. Mentinerea usii in regim deschis pentru o perioada mai indelungata va declansa alarma de siguranta ce avertizeaza ca astfel dispozitivul frigorific este dispus la defectare datorita suprasolicitarii termice.  Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB. 


Recomandare: 


      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici 


        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 


       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




Combina frigorifica Indesit LR7 S1 W, 307 l, Clasa A+, H 176, Alb Imagini pentru Combina frigorifica Indesit LR7 S1 W

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)