Fier de calcat Philips EasySpeed Plus GC2048/30 pret si specificatii tehnice

  Philips EasySpeed Plus GC2048/30 este o solutie la indemana si eficenta pentru oricine este in cautarea de a achizitiona un fier de calcat profesionist, la un pret accesibil. Cum mereu suntem pusi pe fuga, mai ales dimineata cand realizam ca hainele ce urmeaza sa le imbarcam nu sunt calcate la dunga, prezenta unui fier de calcat care sa se miste rapid pe orice suprafata devine o necesitate. Actiunile rapide sunt date de doua caracteristici importante, cat de compact este dispozitivul de calcat si de talpa acestuia. Prin urmare nu trebuie sa fi profesionist sa calci rufele cum trebuie, e nevoie de putin exercitiu la inceput ca apoi totul sa decurga conform. Philips EasySpeed Plus GC2048/30 este alegerea perfecta daca vrei sa bifezi toate aceste avantaje amintite anterior. 
     Modelul Philips EasySpeed Plus GC2048/30 are o greutate de 2 Kg, si este dotat cu o talpa avand o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. Acesta se prezinta inca din start ca una dintre cele mai bune solutii de pe piata. Arata bine si ce design, are un aspect modern, de culoare alb/mov si este prevazut si cu un maner din plastic cu insertie de cauciuc pentru o mai buna priza la manevrat.
     Aparatul calca cu ajutorul aburului, generat de un dispozitiv rezistiv de 2300 W ce produce energia necesara functionari fierului de calcat. Modelul este echipat cu talpa ceramica ce adera cu usurnta la oricare ar fi suprafata de contact. Rezervorul de apa are o capacitate de 0.27 l iar jetul de abur reglabil in intensitate poate atinge un debit de pana la 120 g/min. Consistenta aburului in regim continuu atinge valoarea de 35 de g/min, o valoare adecvata pentru a indeparta eficient cutele de pe haine si pentru a nu lasa urme inestetice prin aplicarea de surpus de apa. In cazul unor cute mai dificile, iti va fi mult mai usor sa le domolesti cu un jet puternic de abur distribuit prin varful talpei pentru cateva secunde. In pozitie verticala vei putea aplica abur pe hainele asezate pe umeras fara sa mai fie nevoie sa le asezi pe masa de calcat rufe. Acest fier de calcat cu functie abur pe verticala indeparteaza cu succes orice urma in cazul hainelor atarnate pe umeras sau franghie. 
     Fierul de calcat are si functie de oprire automata, aceasta se inchide automat in aproximativ 30 de secunde atunci cand este lasat nemiscat in pozitie orizontala pentru a preveni arderea tesaturii. Lasat in pozitie verticala oprirea automata a acestuia are loc abia dupa 10 minute. O data cel putin la o luna specialistii Philips recomanda sa apelati la functia de curatare anti-calcar pentru a indeparta depunerile de pe angrenajul aparatului.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat
 
                 Fier de calcat Philips EasySpeed Plus GC2048/30, Talpa ceramica, 2300 W, 0.27 l, 120 g/min, Alb/Mov

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)