Fier de calcat Philips EasySpeed GC1028/20 pret si specificatii tehnice


     Un instrument de calcat modern, care se va remarca inca de la prima utilizare este fierul de calcat Philips EasySpeed GC1028/20. Prinzi viteza in operatiunile de manevrare a rufelor, acesta fiind motorul zilnic care te va ajuta sa arati bine si sa mentii de fiecare data o tinuta impecabila. Un fier de calcat de calitate cu functii utile te poate ajuta sa calci mult mai repede şi mai usor hainele dupa ce le-ai spalat.Pentru mulţi dintre noi, calcarea tricourilor, a camasilor sau a pantalonilor este una dintre cele mai neplacute activitati casnice, insa in acelasi timp este una necesara. 
     Modelul Philips EasySpeed GC1028/20 are o greutate de 2 Kg, si este dotat cu o talpa avand o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. Acesta se prezinta inca din start ca una dintre cele mai bune solutii de pe piata. Arata bine si ce design, are un aspect modern, de culoare alb/visiniu si este prevazut si cu un maner din plastic cu insertie de cauciuc pentru o mai buna priza la manevrat.
     Aparatul calca cu ajutorul aburului, generat de un dispozitiv rezistiv de 2000 W ce produce energia necesara functionari fierului de calcat. Modelul este echipat cu talpa ceramica ce adera cu usurnta la oricare ar fi suprafata de contact. Rezervorul de apa are o capacitate de 0.2 l iar jetul de abur reglabil in intensitate poate atinge un debit de pana la 100 g/min. Consistenta aburului in regim continuu atinge valoarea de 25 de g/min, o valoare adecvata pentru a indeparta eficient cutele de pe haine si pentru a nu lasa urme inestetice prin aplicarea de surpus de apa. In cazul unor cute mai dificile, iti va fi mult mai usor sa le domolesti cu un jet puternic de abur distribuit prin varful talpei pentru cateva secunde. In pozitie verticala vei putea aplica abur pe hainele asezate pe umeras fara sa mai fie nevoie sa le asezi pe masa de calcat rufe. Acest fier de calcat cu functie abur pe verticala indeparteaza cu succes orice urma in cazul hainelor atarnate pe umeras sau franghie. 
     Fierul de calcat are si functie de oprire automata, aceasta se inchide automat in aproximativ 30 de secunde atunci cand este lasat nemiscat in pozitie orizontala pentru a preveni arderea tesaturii. Lasat in pozitie verticala oprirea automata a acestuia are loc abia dupa 10 minute. O data cel putin la o luna specialistii Philips recomanda sa apelati la functia de curatare anti-calcar pentru a indeparta depunerile de pe angrenajul aparatului.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat


                     Fier de calcat Philips EasySpeed GC1028/20, Talpa ceramica, 2000 W, 0.2 l, 100 g/min, Alb/Albastru


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri