Cuptor cu microunde Beko MOC20100B pret si specificatii tehnice

      Daca esti mereu pe fuga, iar mancarea pe care o servesti trebuie sa fie gata rapid, o solutie la indemana este cuptorul cu microunde  Beko MOC20100B. Acesta este un model perfect pentru oricine doreste sa aiba parte de un ajutor nesperat din partea unui dispozitiv usor de utilizat, placut ca design si eficient. Simplitatea este cuvantul de ordine daca e sa il privesti in ansamblu, este un model cu un design ce imparte elemente decorative clasice, nu este cu nimic presus accentul fiind pus mai degraba pe functiile pe care poseda. Modul de lucru este la fel unul simplu, cu actionare mecanica data de cele doua selectoare, unul pentru durata si altul pentru temperatura. 
      Pur si simplu lasi mancarea la incalzit iar in doar cateva secunde totul este gata fara sa stai mereu cu ochii pe el asa cum faceai in cazul in care foloseai aragazul datorita sistemului integrat cu timer electronic. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat. Dimensiunile acestui aparat sunt destul de generoase avand in vedere volumul util de care dispune. Cu toate acestea spatiul ocupat de doar 45.2 x 32.5 x 26.2 cm permite inspalarea acestuia chiar si in bucatarii mai mici. Greutatea e de 10.5 Kg, fiind usor de manevrat si mutat. 
     Designul cuptorului Beko MOC20100B este unul cu aspect modern dat de calitatea materialelor din care este construit, mare parte inox. Cuptorul este destul de compact pentru volumul de 20 de litri oferit. Exteriorul este dominat de culoarea neagra, in timp ce sticla care se regaseste in zona usii este de culoare gri. Utilizatorul poate folosi un numar de 5 programe de lucru astfel: dezghetare – util in cazul produselor congelate gata scoase de la frigider sau congelator, reincalzire – un program scurt pentru incalzirea mancarii gatite, functie timer- permite setarea unui interval de timp pentru functionarea programului ales (0  – 15 minute) cu praguri de selectie la 1, 3, 5, 7, 10 15 si 30 minute pentru care poti aplica nivele de putere diferite in 5 trepte.
     Acest model face ca gatitul sa fie mai usor ca niciodata. De exemplu nu trebuie decat sa alegi un program, si sa citesti atent indicatiile din cartea tehnica sau sa urmezi cu atentie descrierile pictogramelor de langa butoanele de comanda, ce sunt insotite de desene intuitive. Partea de utilizare efectiva este legata in mod direct de puterea pe care acest cuptor o are, o putere de pana la 700 W, pe care o poti folosi atat pentru a gati si pregati cat si pentru partea mai simpla de incalzire a mancarii de la frigider, sau de pregatire a unor gustari, chiar si popcorn. 


   
   La interior acesta este prevazut cu un strat subtire din ceramica usor de curatat dupa fiecare utilizare cu un burete sau laveta de bucatarie. Este rezistent si la zgarieturi fiind totodata si un bun izolator termic. Suportul de rotire este in forma rotunda, diametrul sau fiind de 24.5 cm.Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. Pentru pizza acesta dispune un program special pentru a pregati totul intr-un mediu cat mai potrivit. Deasemenea in cazul in care cei mici sunt prin jur, poti activa functia de blocare ce anuleaza toate comenzile panoului de comanda si blocheaza accesul in interiorul sau. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern, usor de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

      Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica reducere pret

                          Cuptor cu microunde Beko MOC20100B, 20 l, 700 W, Mecanic, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)