Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 65XF8577 - Pret, specificatii tehnice

    Sony BRAVIA 65XF8577 este un televizor pe masura ce impresioneaza in deosebil prin imaginea apropiata de perfectiune, proiectata pe ecranul de dimensiuni generoase de 163.9 cm, ce iti da senzatia ca te aflii intr-o sala de cinema, chiar la tine acasa. Imaginile redate de acesta coroborate cu un sunet de acelasi calibru pun in fata ta scene traite la intensitate maxima. Toodata Sony BRAVIA 65XF8577 este si un televizor inteligent, motiv pentru care te poti bucura de o multime de experiente traite pe smartphone, tableta pe un ecran de 163.9 cm. 
Sony BRAVIA 65XF8577

    Este o alegere excelenta pentru o locuinta moderna care are in componenta camere spatioase de la 20 mp in sus, senzatia fiind una comparabila cu cea din salile de cinematograf. Mai mult de atat, noul sistem de operare Android al interfetei Smart, ofera utilizatorului mai multe avantaje fata de sistemele de operare proprii: Magazin Play, de unde poti descarca numeroase aplicatii compatibile cu acesta, te poti conecta mult mai usor la alte dispozitive Android, iar in timp poti face si update la sistemul de operare. Sistemul de operare cu Android 7.0 Nougat ofera mult mai multe aplicatii care pot fi instalate, Google Play dedicat cu aplicatii compatibile la televizoare si accesul rapid la informatiilor dorite pe bara de meniu costumizabila care va rula in partea de jos. Aici poti selecta aplicatiile care le doresti sa fie usor accesibile si sa nu stai mult timp cautandu-le prin meniul televizorului.

Sony BRAVIA 65XF8577

      Sony BRAVIA 65XF8577 este un televizor LED 4K cu sistem de operare Android TV. Televizorul este foarte mare, diagonala de 163.9 cm, fiind potrivit pentru cei care dispun de un living mai mare. Acest televizor subtire este incadrat de o rama din aluminiu ingusta ce ii confera un aspect premium potrivindu-se excelent cu imaginea de interior a casei tale. Pentru o gestiune mai buna a conexiunilor, acest televizor beneficiaza de un sistem de tubulaturi speciale ce permit ascunderea cablurilor pentru a nu influenta in mod negativ aspectul casei si a da senzatia de spatiu si loc.
    Sony BRAVIA 65XF8577 impresioneaza prin rezolutia nativa UHD 4K, suportul pentru HDR (High Dynamic Range) si ecranul LED cu iluminare directa si local dimming. Imaginea este prezentata pe ecranul acestuia in cele mai mici detalii, fiind disponibila o gama ampla de culori, lumini si contrast exceptional. Televizorul Sony BRAVIA 65XF8577 impresioneaza de la inceput prin aspectul solid si calitatea ridicata a finisajelor. Marginea ecranului este extrem de ingusta pentru diagonala sa impresionanta iar piciorusele pozitionate in mod simetric la extremitati ofera o stabilitate buna pe orice suprafata. 
     Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disk si chiar si din fotografiile digitale. Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 163.9 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul Triluminos ofera un contras excelent astfel incat lumina si umblele sa se distinga foarte bine, iar privit din lateral detaliile sa fie scoase mereu in evidenta.
    Alte caracteristici de imagine cu care te vei delecta la acest model fac referire la: 4K HDR –  continutul video HDR ofera detalii, culori si contrast exceptionale, cu o gama mult mai ampla de luminozitate decat alte formate video, Motionflow XR – aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale.De oriunde vei privi ecranul acestuia, imaginile vor fi receptionate in clar, asta datorita unghiului de vizualizare de pana la 178 de grade. Culorile sunt la fel de bogate si vii ca si cele din natura datorita afisajului TRILUMINOS, care extinde gama de culori pe care o vei receptiona pe ecran. Televizoarul Sony este compatibil si cu cu Google Cast, astfel incat puti transmite cu usurinta clipurile preferate precum cele de pe YouTube, de pe tableta sau telefon pe ecranul televizorului. Procesorul 4K HDR X1 preia fiecare pixel al imaginii pentru a putea fi prelucrat, astfel incat imaginea redata sa fie una cat mai apropiata standardului UHD. 
      Tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR creeaza o imagine mai fina si mai naturala prin minimizarea schimbarilor bruste de tonalitate. Datorita performantei procesari a semnalului pe 14 biti, benzile cromatice solide ale surselor de semnal pe 8 sau 10 biti sunt dezintegrate. Aceste surse sunt convertite ascendent pana la o gradatie echivalenta pe 14 biti, cu niveluri de culoare amplificate de 64 de ori. Chipurile, scenele de apus si alte zone cu gradatii cromatice subtile sunt reproduse gratios. Tehnologia HDR este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. 
Sony BRAVIA 65XF8577

     Smart TV-ul Sony ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Lollipop, este echipat cu 32 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad-Core. Televizorul este compatibil si cu serviciul oferit de Googla Play, de unde poti recurge la instalarea si a altor aplicatii pentru filme si seriale online, navigare online si jocuri video. Televizorul Sony ofera un suport diversificat in ceea ce priveste interactiunea cu alte dispozitive mobile, atat prin conexiune bluetooth, Mirrorring, Miracast prin modulul de WiDi. Comenzile de la distanta pot fi preluate in modul manual cu ajutorul telecomenzii sau cu ajutorul functiilor de recunoastere vocala prin PTT (Push to Talk). Ecranul poate fi impartit in doua, sa contina zona de Smart, doua posturi tv simultan sau un post tv si ecranul unui dispozitiv mobil conectat.
      Sunetul este livrat printr-un sistem audio Bass Reflex cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: DTS, Dolby Digital Plus, S Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, etc. S-Force Master Surround simuleaza pe mai multe canale surse de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate. Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga. Tehnologile S-Force si Front Surround intervin atunci cand este nevoie de impartire in mod egala a sunetului si dispersia acestuia in incapere. Anumite sunete de joasa intensitate sunt intarziate pentru a crea o senzatie de stimulare a imaginatie care va transpune experienta traita cu cea a imaginilor afisate. Daca imaginea este prelucrata cum am spus pentru o calitate mai buna, vedem ca si sunetul sufera anumite modificari la nivel de detaliu pentru a se apropia de cea mai buna calitate posibila. De acest lucru se ocupa tehnologia Digital Enhancement Engine,  ce aduna la un loc componentele pierdute ale frecvente pentru a crea un sunet mai natural ce implica senzatia de mai mult spatiu si difuzie sunet in egala masura.
      Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga, selectand modurile de sunet disponibile: Standard,Dialog,Cinema,Music,Sports| Amplificator S-Master Digital. In plus, in spate sunetul este amplificat si de un subwoofer ce adauga mai multa profunzime si calitate la emisie. Functia ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru a trai o experienta captivanta de fiecare data cand te aflii in fata lui. Este printre putinele modele ce ofera o intensitate a sunetului atat de puternica, lucru care va fi in avantajul tau daca esti si cinefilm. Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
    Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale. Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth. Device-urile ce poseda functia de bluetooth pot fi sincronizate cu acesta, astfel incat imaginile sa fie retransmise fara intrerupere pe ecranul acestuia.

Recomandare:

    Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

    Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                    Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XF8577, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)