REVIEW: Candy GVS H10A2TCE, uscator de rufe performant

      Uscatorul de rufe Candy GVS H10A2TCE reprezinta o alegere perfecta daca doresti sa economisesti din timpul personal si sa lasi treaba pe mana unui specialist. Candy GVS H10A2TCE se prezinta ca un aparat de uscare rufe inteligent ce beneficiaza de tehnologii smart de ultima generatie, are o capacitate de 10 Kg si foloseste tehnologia uscarii cu ajutorul unei pompe de caldura. Aceasta noua tehnologie patentata de curand ofera performante mult mai bune si totodata asigura ca rufele tale nu sunt distruse in timpul procesului de uscare. Sistemul de reglare al temperaturii permite o selectie precisa care se recomanda conform cu tipul de tesatura. Totodata pentru reglarea precisa a parametrilor de lucru, aparatul de uscare Candy GVS H10A2TCE utilizeaza un set de senzori ce monotorizeaza atent schimbarea parametrilor de lucru, consumul si adapteaza modul de functionare conform cu cerintele actuale. 
      Uscatorul de rufe Candy GVS H10A2TCE poate fi utilizat oricand in casa ta, datorita modului de lucru silentios impus de peretii laterali ai masinii ce reduc din zgomotul si vibratiile din timpul uscarii. Pentru un astfel de aparat, componenta zgomotului este importanta, zgomotul de fond fiind destul de bine atenuat, dar nu eliminat definitiv. Acest lucru se mai datoreaza si prin faptul ca aparatul de uscare utilizeaza un motor de tip Inverter ce da posibilitatea reglarii turatiei in limite largi, eliminand astfel socul mecanic. Deasemenea acest motor optimizeaza si partea de consum, varful de consum la pornire fiind astfel atenuat. Aceasta tehnologie da posibilitatea franarii rapide a motorului cu importante economii de energie electrica avand o protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). La acest model carcasa a fost izolata pentru a intrerupe transmiterea zgomotelor din interior. Impreuna cu un motor invertor foarte silentios, aceste functii asigura un minim absolut de zgomot, un nivel record de doar 66 dB. 

                                 Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE, 10 kg, Pompa de caldura, Display, Tehnologie Smart, Clasa A++, Alb
     
      Tehnologia inovativa a acestui model cu pompa de caldura este o combinatie intre un uscator in condensatie si o pompa de caldura. Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens colectat intr-un recipient de colectare special plasat pe uscător. Cu acest sistem de condensare nu avem nevoie de evacuare a condensului, ci doar conectarea la reteaua de tensiune electrica si il punem la treaba pe uscator. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Acest model consuma cu 58% mai putina energie decat un uscator din clasa B. Tot procesul de uscare al rufelor se face prin condensare apa fiind colectata in cadrul unui rezervor transparent Aqua vision cu capacitatea de 5,5 litri pozitionat pe usa in interior, care trebuie golit la o anumita perioada de timp, sau poate fi conectat la o scurgere cu furtun.
     Aceasta masina se incadreaza in clasa A a eficientei de condensare la sarcina completa si partiala, cu un procent de 91%. Arata bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect general bine conturat de culoare alb. Panoul de comanda cu text în simboluri situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic fiind actionat de butoane touch- control vizualizand urmatoarele functii: Amanare pornire de la 0 la 24 ore, indicatori status uscare, curatare filtru, nivel rezervor condens, curatare condensator, afisare timp ramas, selectare uscare, indicator de umplere a rezervorului de apa si functia blocare acces copii. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de uscare. Tehnologia inovativa a uscatoarelor de rufe de la Candy cu pompa de caldura este o combinatie intre un uscator in condensatie si un compresor de aer conditionat. Condensatorul din sistem incalzeste aerul ce usuca rufele, iar vaporizatorul indeplineste functia de condensare si uscare a aerului umed si fierbinte. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Acest model consuma cu 35% mai putina energie decat un uscator din clasa A. Actionata de un motor cu invertor special, tehnologia cu pompa de caldura ne permite sa reducem temperatura de uscare a oricarui ciclu pentru a asigura un tratament termic cu maxim de delicatete. Cu aceasta tehnologie rufele pastreaza aspectul de nou pentru mult timp chiar și la materialele sensibile.
      Indiferent ca este vorba despre hainele copiilor sau de haine delicate de vara, ori din material de lana cu acest model ai programe de uscare gata adaptate care sa corespunda nevoilor noastre, in functie de tipul tesaturii sau timpul pe care il ai la dispozitie. Datorita tehnologiei de la Candy avem la dispozitie o multime de functii si tehnologi care ne fac viata mai usoara in procedeul de uscare al hainelor. 
       Acest model de uscator de rufe ingrijeste perfect toate hainele noastre, inclusiv cele de lana si matase. Prin optimizarea vitezei de rotatie a tamburului cat si a temperaturii, se asigura un program de uscare adaptat fiecarui tip de tesatura. Pentru articolele din lana, procesul de uscare imita perfect uscarea traditionala eliminand riscul ca acestea sa intre la apa. In plus cu acest uscator, putem usca cele mai delicate tesaturi intr-un mod extrem de economic datorita tehnologiei cu pompa de caldura care utilizeaza temperaturi joase de uscare ce asigura cel mai delicat tratament rufelor simultan cu un un consum minim de energie. Acest uscator este dotat cu sistemul Optisense cu senzori de umiditate care adapteaza timpul de uscare si consumul de energie la greutatea fiecarei incarcaturi de rufe. Se asigura astfel eficienta optima a duratei ciclului si a consumului de energie iar in plus previne supra-uscarea hainelor noastre. Acest model are si un sistem de filtrare foarte eficient ce capteaza chiar si cele mai mici scame. Trebuie doar sa curatam filtrul dublu plasat in fata vaporizatorului dupa fiecare ciclu de uscare pentru a mentine un flux puternic de aer si un consum redus de energie. Acest lucru permite uscatorului sa functioneze ca si atunci cand era nou, ciclu dupa ciclu de uscare.
     Masina de uscat rufe Candy este certificata Woolmarkt Apparel Care ce este certificarea maxima emisa de The Woolmark Company pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor pot usca si hainele care au eticheta numai spalare si uscare manuala. Aceasta tehnologie fiind un rezultat obtinut datorita unui sistem care usuca hainele din lana, ce devine mai moale dupa uscare. Acest model este dotat cu tehnologia NFC care vine de la Near Field Communications și implică o tehnologie Wireless ce permite transferul de date de la un dispozitiv la altul, cu condiția ca acestea doua sa nu fie mai departe de 10 cm unul de celălalt. Practic cu aceasta tehnologie se poate folosi programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe uscator. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata si pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a masini. In plus cu functia Smart Check-up (Verificare Inteligenta) ofera un management simplificat pentru eficienta indelungata. Aceasta functie iti ofera informatii cu privire la starea masini prin monitorizarea functionarii acestuia. In cazul unei erori sau functionarii eronate, ghidul inteligent te va ajuta sa identifici singur problema.
      Programele de uscare in numar de 15 si sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu program de racire la sfarșitul ciclului de uscare, cu incarcare frontala este dotat cu functii automate si programe speciale cu inalta specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lana, program articole sintetice, Calcare uşoara unde uscatorul ne ajuta să reducem şifonarea înainte de calcare. Functia anti-sifonare unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Programul creat special pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte. Rapid 2 Kg de rufe in doar 40 de minute. Uscare cronometrata: pentru a alege timpul de uscare în etapele 30, 45, 60, 75, 90, 120, 150 min. Uscare zilnica, acest program practic si util pentru uscarea rufelor ce necesita a fi uscate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar 1 ora. Refresh programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor. Programul tesaturi din bumbac cu nivelele de uscare: gata de pus in dulap, extra uscare si gata de calcat. Programul tesaturi sinteticecu temperaturi de uscare mai mici: reimprospatare tesaturi, extra uscare si gata de calcat. Mixed program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Program Jeans uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Programul Lana, care usucă cu grijă orice articol spălat de noi, chiar şi cele mai delicate, cum ar fi lâna matasea, casmirul. Aceasta înseamnă că putem fi siguri că hainele noastre vor avea, întodeauna, cel mai bun aspect. Program matase/perdele. Datorita capacitati mari acest model are inclus si programul de uscare Cuverturi. Candy este dotat cu opţiuni comode, precum pornire întârziată, care ne permit programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, când energia are un cost mai redus. Candy GVS H10A2TCE este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm 84 x 60 x 60 si o greutate de 41 Kg. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, cu un consum de 2,21 kW/h la un ciclu de uscare de 260 de minute. Consumul de energie la jumatate de sarcina este de 1,16 kWh. Iar timpul standard pentru programul de incarcare partiala a bumbacului este de 123 min/ciclul. Consumul mediu anual de energie al uscatorului este de 282 kWh/an. Consumul de energie la modul de functionare stand-by este de 0,13 W. Acest consum de energie anual este calculat pe baza a 160 de cicluri de uscare cu programul standard de bumbac, cu incarcatura completa si partiala si pe consumul redus de energie. Consumul efectiv de energie per ciclu depinde de modul de utilizare al aparatului. Agentul refrigerant folosit de pompa de caldura este R134a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator rufe performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici


                                 Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE, 10 kg, Pompa de caldura, Display, Tehnologie Smart, Clasa A++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)