Televizor Smart Sharp, 81 cm, 32HI5122E, pret si performante

    Televizoarele LED Sharp cu o prezenta in tara la noi de cativa ani buni se remarca ca fiind produse cu un raport calitate/pret imbatabil, probabil printre cele mai ieftine modele daca dorim sa beneficiem de caracteristici superioare cum ar fi interfata Smart sau calitatea imaginii sa fie una ce respecta standardul HD. Modelele de marca nu putem spune ca pot fi mai bune din aceleasi puncte de vedere, in general pretul mai mare fiind reflectat de adausul comercial pentru promovarea brandului.     
     Constructiv televizorul Sharp 32HI5122E are un design destul de compact, este un model subtire cu finisaje de inalta clasa. Acesta este inconjurat de rame din plastic calitativ care acopera o suprafata minima astfel incat intreaga atentie sa fie focusata pe ecran. Stabilitatea este data de cele doua picioruse pozitionare simetric in cele doua extremitati ale ecranului. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur, sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile moderne ale anului curent. Este usor de montat dintr-o camera in alta, modelul de fata cantarind nu mai mult de 5.3 Kg, avand dimensiunile standard de 732,2 x 471,5 x 179,0 mm.
     Interactiunea cu acesta este animata prin prezenta interfetei Smart, locul unde se regasesc zeci de aplicatii pentru jocuri, streaming video sau retele sociale. Poti opera de la distanta toate caracteristicile de imagine, audio si video, cu ajutorul telecomenzii de riguare. Schimbarea posturilor se face instantaneu, fie vorba de cele SD sau HD, iar meniul de configurare este disponibil si in limba romana. 
     Telecomanda din dotare ofera accesul rapid la interfata Smart, transferul la zona Tv si invers spre interfata fiind unul rapid, disponibil prin actionarea directa a butonului central inteligent de pe telecomanda. Zona de interfata cuprinde o multime de aplicatii, multe dintre ele care fac referire la continut video paid sau sharing de video de pe diferite dispozitive Smart din imprejurul televizorului. Deasemenea gasesti aplicatii pentru conectare la internet, retele sociale si jocuri, si un centru special de unde poti descarca si altele, pe baza unui cont inregistrat cu adresa de email. Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, 
ai acces la aplicatia NETFLIX care este integrata in platforma dedicata
SHARP AQUOS NET+. Printr-o conexiune rapida si la internet asigurata de modului wireless integrat, filmele tale preferate se vor incarcat in secunda urmatoare. Este o solutie moderna, simplificata care iti va da posibilitatea sa renunti la cabluri sau alte accesorii si antene. 
                   Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, 32HI5122E, HD

    Datorita tehnologiei Direct LED imaginile expuse pe ecranul gigant aproape ca vor putea fi confundate cu cele din realitate, in care vei putea distinge tonuri de negru foarte bine definite pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. Acesta  suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 300 cd/mp, contrast dinamic 100000:1 si unghiul de vizibilitate de pana la 178 de grade. Aceste caracteristici ale ecranului televizorului genereaza imagini mai clare si mai puternice si dinamice sub aspectul contrastului. 

                         Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, 32HI5122E, HD
      Imagnile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Active Motion 200 – imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Smart Energy Saving – sistem inteligent conceput pentru a reduce consumul energetic, 100 Hz etc. PVR este sistemul integrat care poate fi folosit la inregistrarea filmelor si serialelor preferate direct de pe televizorul tau Smart. Cu ajutorul retelei wireless de acasa (WLAN) poti distribui, in timp real, continutul de pe smartphone sau tableta direct pe televizorul de la Sharp. Alte servicii suportate fac referire la Miracast si DLNA.

                            Horizon 39HL7330F

     Sunetul generat de cele doua difuzoare stereo NiCAM se ridica la inaltimea performantelor, putere mare 2 x 10 W plus inca cateva reglaje car pot stabili anumiti parametrii fini pentru a multumi oricare utilizator. In plus beneficiaza de caracteristici audio superioare care fac referire la: Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD si sistem Egalizator in 5 benzi. Este unul dintre cele mai puternice sisteme audio pe care le-am experimentat pana acum, sunetul fiind unul exceptional.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. La nivel de conexiuni suporta internet prin Wi-Fi, LAN (port RJ-45), DLNA si antena digitala. Ai posibilitatea sa montezi televizorul pe perete cu ajutorul unui suport de tip VESA compatibil cu urmatoarele dimensiuni: 200 x 200 cm.
      Cantareste aproximativ 5.3 Kg iar consumul energetic este extrem de mic, chiar mai mic fata de un bec normal de aproximativ 45 W.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret actualizat
 
                       Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, 32HI5122E, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)