Banda de alergat electrica Techfit T2005 pret,recomandare si pareri

         Banda de alergare model Techfit T2005 cu inclinare automata si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 

                     Verifica pret si disponibilitate stoc

                             

         Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 120 Kg. Motorul este unul de 2 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 16Km/h. Deasemenea cu ajutorul sistemul de inclinare electric poti modifica unghiul de inclinare pentru a o inclina de la 0-12%. 
          Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern de culoare albastru care va afisa cele 7 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. In meniul computerului de bord gasiti 12 programe predefinite facilitand un exercitiu corect si complet pe care sa il urmati in fiecare zi.  

Recomandare


  •          E alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata corect si sanatos 
  •         Este cea mai buna banda de alergat disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica Oferta
       Garantia este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi online de aici.

                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)