Comanda Fifty Shades of Grey

       Cartea care a bătut recordul de vânzări deţinut de Harry Potter! Cartea cea mai vândută pe Amazon! Romanul care s-a vândut în două luni cât Codul lui Da Vinci în şase!.
       Fifty Shades of Grey este frumoasa şi originala poveste de dragoste  dintre o fată obişnuită, timidă şi lipsită de experienţă şi bărbatul perfect, misterios şi plin de secrete.

          El un personaj rar întâlnit în literatura de ficţiune sau chiar în film, Christian Grey este tânăr, bogat, excentric, ştie să piloteze elicoptere, dar sub aparenţa durităţii şi formalismului său de gheaţă se găseşte şi o latura sensibilă, care îl face să cânte la pian, să asculte muzică clasică atunci când biciuieşte femei şi să se dea cu planorul la vânătoare de răsărituri.


         Ea personajul principal feminin, Ana(stasia) Steele vibrează de feminitate şi inteligenţă, lucru care transpare încă de la primele rânduri ale romanului tipul tinerei nexperimentate care prada pasiuni barbatului misterios
                       40% REDUCERE la eMag (Verifica Pret)
    Filmul abia  lansat in cinematografe promite vanzari record mai ales in aceasta perioada a sarbatorile iubirii. Ellie Goulding a contribuit cu melodia Love me like you do la coloana sonoră a filmului. Recunosc că sună bine. De ce să nu recunosc? :). Daca te-am convins gasesti cartea la un pret special AICI
           


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)