Televizor LED Vision Touch VTTV A2401 pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Vision Touch VTTV A2401 este un dispozitiv multimedia caruia ii poti gasi mai multe intrebuintari, fie sa il folosesti la bucatarie, in camera de zi sau intr-o garsoniera, acolo unde spatiu ar fi o problema pentru unul de diagonala mai mare. Calitatea imaginii este un lucru esential atunci cand iei decizia achizitiei unui astfel de dispozitiv, lucru de care acesta sa nu iasa din tipare mai ales ca beneficiaza de tehnologia LED.
      Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes spre ecranul generos de 60 cm.
       Vision Touch VTTV A24010 beneficiaza de un ecran LED HD care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 200 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 6.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. 
      Caracteristicile superioare de imagine De Interface si Picture Enhancement au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive.
       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 10 W.
       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                             Televizor LED Vision Touch, 60 cm, VTTV A2401, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)