Side by side Beko GNE114612X pret si specificatii tehnice

      Alegand combina frigorifica Beko GNE114612X vei putea spune in sfarsit ca frigiderul are spatiul adecvat pentru a depozita la interior o cantitate mare de alimente pentru tine si familia ta. Combina frigorifica este disponibila zilele acestea la un pret foarte bun, calitatea fiind un alt aspect care va iesi in evidenta la acest model.       
      Aceasta combina frigorifica destul de voluminoasa este caracterizata de urmatoarele dimensiuni (IxLxA cm) 182 x 93 x 72, accesul la interior facandu-se prin intermediul a doua usii alaturate de culoare inox cu un design elegant. In partea de sus se gaseste frigiderul cu acces la interior prin intermediul a doua usi cu deschidere laterala iar in partea de jos este pozitionat congelatorul in aceiasi nota de design ca si frigiderul.     
      Panoul de control al aparatului este unul digital cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 540 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile.      
      Tehnologia Neo Frost prin sistemele Active Dual Coling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare fara inghet sau variatii bruste de temperatura.      
      Frigiderul cu o capacitate de 385 de litri este prevazut cu 2 rafturi de sticla rezistenta ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. In partea de jos este prezent si compartimentul pentru fructe si legume care ofera o temperatura stabila apropiata de 5 grade pentru o buna conservare in timp a acestora. Peretii interiori ai frigiderului au un strat special antimucegai care pastreaza astfel alimentele intr-o conditie buna pentru o perioada de timp mai indelungata.       
      Congelatorul are o capacitate de 176 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in 4 compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet.     
      Cu functia “Vacanta” (Eco Fuzzy), frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus. Functia poate fi activata de la panoul de control sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea led-ului corespunzator de pe afisajul electronic.      
       Sistemele de siguranta moderna isi fac simtita de fiecare data prezenta in tot acest angrenaj al combinei Beko astfel:

- functie super - congelare/racire - combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge nivelul de temperatura stabilit de utilizator intr-un timp cat mai scurt- filtru impotriva mirosurilor - impiedica dispersia mirosurilor dintre compartimente
- sistem antibacterian - protectie suplimentara care se regaseste in peretii interiori ai combinei care impiedica depunerea de mucegai
- functie ionizare - sistem natural pe baza de ioni negativi care elimina bacteriile emergente din interiorul combinei frigorifice
- sistem avertizare usa deschisa - se activeaza in cazul in care vei uita usa frigiderului sau de la congelator deschisa mai mult de 10 secunde. 
    
       Combina frigorifica Beko are  eficienta energetica A+ cu un consum energetic de numai 455 kWh/an. Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de 46 dB si care nu va deranja linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat. 

Recomandare:
                

       Primesti garantie 2 ani (garantie extinsa 10 ani compresor) plus transport gratuit daca o comanzi de aici  

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:Vezi noul pret actualizat 

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici          

                               Side by side Beko GNE114612X, 540 l, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta    

            
   



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)