Masina de spalat rufe cu uscator Sharp ESDD9144W0EE performante bune la un pret accesibil

     Cei de la Sharp fac o treaba foarte buna mai ales prin divizia de electrocasnice ce include masini de spalat si uscatoare de unde face parte si modelul Sharp ESDD9144W0EE, perfect pentru oricine mai ales ca incorporeaza atat functia de spalare cat si cea de uscator. 
     Sharp ESDD9144W0EE este o masina de spalat cu uscator incorporat pentru toata familia care se descurca bine cu toate aceste operatiuni, aceasta fiind dotata cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie.
     Mi-a placut foarte mult si aspectul exterior, o masina aratoasa in care s-a investit mult si pe partea de design, materialele de calitate bine prelucrate avand un aport semnificativ. Tamburul cu un volum de 55 litri este realizat din otel inoxidabil rezistent si durabil in timp. Accesul la interior se face simplu si rapid chiar si in cazul rufelor ma voluminoase, hubloul prezentand un diametru suficient de mare pentru toate aceste operatiuni.
      Din punct de vedere tehnic putem vorbi de o masina de capacitate mare incarcare rufe de pana la 9 Kg la spalare si 6 Kg in cazul uscatorului cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A.
      Programele de spalat destul de numeroase vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei astfel de masini de spalat si anume: program haine lana, bumbac, haine delicate, sintetice, consum redus. Poti spala chiar si incaltamintea in interior, aceasta fiind dotata cu un astfel de program special dedicat in acest caz. Programul extra clatire va realiza cicluri  suplimentare de clatire pentru ca pana si cea mai fina urma de detergent sa fie eliminat din haine.

       Pentru o curatare eficienta si in ceea ce priveste microorganismele de pe haine poti apela cu incredere la programul anti-alergic care presupune o spalare intensa la o temperatura ridicata. Pentru haine delicate exista deasemenea un mod de lucru dedicat care permite un nivel de centrifugare mai lent pentru a le proteja in timp. Programul Mixt permite spalarea hainelor de mai multe tipuri in acelasi timp. 
       Performantele bune la spalat in programe sunt sustinute de mai multe sisteme inteligente cu care masina de spalat vine dotata: programator electronic, sistem Eco -Logic - consum redus de energie, Wave Cabinet - permite o rostogolire a rufelor in apa de la interior si infuzia cu apa pentru o mai buna spalare, Active Jet - jet de apa care este propagat din toate directiile, senzor greutate -  detecteaza greutatea rufelor si optimizeaza consumul de resurse in functie de cantitatea detectata. 
      La fel ca in cazul masinii de spalat, pentru functia de uscator, masina de spalat este dotata cu urmatoarele programe de lucru: uscare delicata, uscare garderoba, functie setare grad de uscare, economisire energie si uscare in functie de tip tesatura (bumbac, sintetice, mixt, delicate etc.) 
      Sistemul de diagnosticare va detecta erorile de lucru din timpul programelor si iti va oferi deasemenea solutii pentru rezolvarea lor prin coduri de tip eroare descrise in cartea tehnica. 
      Clasa energetica A ii confera masinii de spalat Sharp ESDD9144W0EE un consum destul de redus de resurse, astfel ca la o spalare standard vei consuma aproximativ 1.22 kWh. Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 22400 litri. Zgomotul produs in timpul programelor de spalare se incadreaza in limitele normale (58 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           Masina de spalat rufe cu uscator Sharp ESDD9144W0EE, 9 Kg spalare/6 Kg uscare, 1400 RPM, Clasa A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)