Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 este o alegere interesanta pentru cei care isi doresc un dispozitiv incorporabil modern care poate fi integrat in mobila bucatariei care sa nu ocupe un spatiu mare in locuinta. Se potriveste perfect in ideea in care ai o locuinta nu foarte mare, iar spatiu limitat cat este sa fie valorificat la maxim. 
     Constructiv, combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 arata foarte bine la exterior dar nu prezinta elemente de design exceptionale. Materialele de calitate folosite in constructia ei isi pun amprenta in tot acest aspect general si ofera forma ideala pentru a fi plasata cu usurinta in spatiul bucatariei tale. Albul este culoarea predominanta, partea de sus fiind cea care ii revine frigiderului in timp ce zona de jos este rezervata pentru congelator. 
     Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702 are o capacitate totala de depozitare de 224 litri, din care 189 litri ii sunt atribuiti frigiderului iar restul de 55 litri ii revin congelatorului. 
     Clasa energetica in care este incadrata, mai exact A+ ii ofera o eficienta buna si in ceea ce priveste consumul energetic, consumul mediu la 24 de ore fiind de aproximativ 0.76 kWh. In ideea in care locuiesti singur sau familia ta nu este una tocmai numeroasa, aceasta ofera suficient spatiu la interior cat sa inmagazinezi suficiente alimente pentru tine si familia ta, totul cu un consum de energie moderat.
      Frigiderul este impartit ca spatiu in jurul a 3 rafturi din sticla securizata si pot fi ajustate in functie de preferinte in inaltime. In partea de jos este prezent si compartimentul pentru fructe si legume care ofera o temperatura stabila apropiata de 5 grade pentru o buna conservare in timp a acestora.
      Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Pentru o racire rapida, aceasta beneficiaza si de functii care grabeste procesul de racire al compartimentului congelator - functie super-congelare
      Combina frigorifica este dotata cu sistem antibacterian si protectie antibacteriana garnitura usa ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor. Garnitura de pe usi montata pentru etansare contin aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul automat astfel ca intreg procesul are loc in timpul functionarii acesteia fara a mai fi nevoie sa opresti de tot combina frigorifica asa cum se intampla la dispozitivele mai vechi. 

      In cazul unei pene de curent, peretii izolatori ai combinei asigura o autonomie fara curent de pana la 20 de ore pana cand are loc dezghetarea acesteia in totalitate. 
      Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acesteia, fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 36 dB). 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702, 244 l, Clasa A+, H 177.6, Alb Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7702, 244 l, Clasa A+, H 177.6, Alb
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)