Masina de spalat rufe Hotpoint WMG 722S performante la spalare

      Hotpoint WMG 722S este o masina de spalat care merita toate laudele, atat din punct de vedere constructiv, al numarului de programe dar si al tehnologiilor, care te vor ajuta in orice probema pe care o vei intampina pentru spalatul rufelor. 
      Vizual masina de spalat Hotpoint se prezinta foarte bine, are un panou de comanda modern dotat cu ecran LCD, iar usa de acces la interior are o deschidere larga care iti permite sa introduci la interior si articole vestimentare voluminoase. Daca e sa tinem cont si de dimensiuni care reflecta urmatoarele valori de 85 x 59.5 x 54 cm vei putea fi sigur ca aceasta va putea fi integrata cu usurinta si acolo unde spatiul nu este unul tocmai generos.
      Prin faptul ca este certificata si Woolmark Platinium Care reprezinta o garantie in plus care atesta faptul ca masina de spalat se comporta delicat cu rufele de la interior astfel incat acestea sa arate aproape noi chiar si dupa mai multe spalari. Viteza de centrifugare de 1200 rpm este una potrivita daca e sa ne raportam la capacitatea de stocare rufe 7 Kg si poate fi selectata in mai multe trepte inferioare in functie de tipul de tesaturi sau cantitate. 
      Numarul de programe variate, 14 la numar vor acoperi o arie extinsa de necesitati pentru ca tu sa te bucuri de calitate si eficienta la spalat indiferent de situatie. Poti alege programele adaptate pentru diverse tipuri de tesatura (bumbac, sintetice, jeans, lana si mixt), program lenjerie pentru articole voluminoase, sau cel de extra-clatire care executa cicluri de clatire suplimentara. 
      Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine – functie denumita programare intarziata
      In timpul folosirii, aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa (nivel zgomot aprox 51 dB).  Consuma din mentiunile producatorului, doar 187 kwh/an, respectiv 10038 litri apa/an.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          Masina de spalat rufe Hotpoint WMG 722S, 1200 rpm, 7 kg, clasa A++, argintiu
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)