Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Inverter performante racire

       Ne aflam in plin sezon calduros si cert e ca vara asta nu se lasa cu una cu doua asa ca ne asteapta in continuare zile calduroase iar o solutie in cazul acesta este achizitionarea unui aparat de aer conditionat performant asa cum este si Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Inverter. 
       Toshiba Mirai RAS-10BKV-E are un design compact si este format din doua unitati, una pentru exterior si cealalta pentru interior de culoare alb astfel incat sa il potrivesti cu usurinta cu celelalte elemente decorative ale casei tale. Unitatea de interior este dotata cu un display LED discret care se activeaza doar atunci cand folosesti telecomanda sa ajustezi parametrii de lucru si iti permite sa aflii detalii cu privere la programul activ dar si temperatura setata.
       Aparatul de aer conditionat este dotata la standardele actuale ale anului 2016 care include si tehnologia Inverter, un nou mod de eficientizare al procesului de racire cu un consum minim de energie. 
       Performantele tehnice raportate in timp pentru acest model da urmatoarele indicative de performanta la racire de 9000 BTU si de 11000 BTU folosit pentru functia de incalzire. daca e sa ne referim la aceste valori, acesta este ideal in cazul unei suprafete de pana la 30 mp, si are o clasa de efcienta energetica A+. Puterea consumata la incalzire este de 2500 W in timp ce pentru racire aceasta are o valoare de 3200 W.
       Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. Pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens - Sleep/Night mood care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau.
       Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 46 de grade. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.
       Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart - aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare - elimina excesul de umiditate din atmosfera, Hi- Power - permte o racire/incalzire mult mai rapida a interiorului, Mod Eco - atunci cand temperatura atinge un nivel optim, aparatul intra automat in mod Stand by, timer etc. 

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul de tip carbon activ, eficient atat pentru praf cat si bacterian.
       Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.
       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 41-48 dB). 
        
Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru carbon activ, Alb Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Inverter, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru carbon activ, Alb
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)