Televizor LED Star-Light 40DM2000 pret si specificatii tehnice

       Star-Light 40DM2000 este un televizor LED din categoria Non Smart care beneficiaza de un ecran generos de 100 cm, capabil sa redea imagini clare si pline de culoare la o rezolutie Full HD. Desi numele de brand nu spunea foarte multe, cei de la StarLight produc televizoare de ceva vreme in Romania, produsele lor fiind foarte apreciate in cadrul platformei online eMag.ro.  
       Nu este un televizor de fite cu sistem de operare sau internet inclus dar arata destul de bine iar imaginile sunt surprinzator de bune la pretul lui. Display-ul de 100 cm este ultra-slim si suporta o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu un contrast nativ de 3000:1 si o luminozitate de 260 cd/mp. 
       Timpul de raspuns este de aproximativ 8.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. Caracteristicile superioare de imagine Comb Filter 3D si Digital Noise Reduction au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive. Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 16 W.
        Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                           Televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM2000, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)