Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB pret si specificatii tehnice

        Brandul Daewoo nu mai are nevoie de prezentare pentru ca s-a impus de multi ani pe nisa combinelor frigorifice de calitate superioara. Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB este cel mai nou exemplu care se remarca printr-un design deosebit dar si prin calitatile foarte bune la racire impuse de tehnologiile de ultima generatie.
        Aspectul generat de aliajele din care este construita de culoare negru impune un nou stil bucatariei tale, modern si elegant, care se potriveste perfect cu noile tendinte de design interior ale anului 2016.
        Sistemul de racire Perfect No Frost contribuie la racirea uniforma a compartimentului frigider pastrand un nivel optim de umiditate. Acest sistem de racire este patentat atat pentru frigider cat si congelator si te scapa de grija decongelarii clasice deoarece gheata nu va mai aparea la interior. Nici zgomotul nu pare sa mai fie o problema asta deoarece combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB foloseste un compresor de inalta tehnologie cu un ventilator foarte silentios. 
        Oricand iti este sete poti savura un pahar cu apa rece de la dozatorul pozitionat in dreptul usii frigiderului. Alaturi de acesta se regaseste si panoul de comanda care respecta aceleasi linii moderne si elegante totodata fiind dotat cu display LED si functie de touch control. De aici poti regla temperatura frigiderului fara a mai fi nevoit sa deschizi usa si deasemenea poti opta pentru modurile "Super" sau "Eco" pentru economisire energie.
        Spatiul de la interior este foarte bine organizat si cuprinde mai multe compartimente de depozitare in limita celor 305 litri, cat este volumul total al combinei. 
        Frigiderul este structurat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
        Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul. 

        Per total combina frigorifica Daewoo este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ (aproximativ 397 kWh/an). Atunci cand combina frigorifica nu este incarcata la capacitate maxima poti apela si la functiile de economisire energie.
        Pentru siguranta ta si buna functionare a acesteia, vei avea la indemana mai multe functii interesante printre altele:

- sistem antibacterian - elimina eficient mirosurile neplacute de la interior si mentine un mediu curat si fara bacterii
- filtru impotriva mirosurilor - aerul de la interior este recirculat si introdus printr-un filtru eficient pentru ca mancarea sa nu prinda miros neplacut.
- Cycle balancing - ajuta la reducerea nivelului de zgomot

        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Daewoo RN-307RDQB fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 42 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 305 l, Clasa A+, No Frost, H 187, Negru Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 305 l, Clasa A+, No Frost, H 187, Negru

         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)