Televizor LED Toshiba 40L2546DG pret si specificatii tehnice

     Nu demult cei de la Toshiba erau lideri de piata in ceea ce priveste televizoarele. Primul televizor color pe care l-am avut a fost un Toshiba care si acum inca functioneaza dar simtind nevoia de un upgrade am zis sa merg tot pe acest brand si am ales televizor LED Toshiba 40L2546DG.
     In primul rand mi-a placut ca este un model destul de simplut care sa nu ma incurce prin zeci de setari sau interfete Smart si sa beneficieze de o imagine foarte buna data de rezolutia Full HD.
     Displayul  de buna calitate masoara in diagonala 102 cm si suporta o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea imaginii se traduce in termeni mai tehnici prin faptul ca este un  Veritabil Full HD care are un timp de raspuns de 9.5 ms si o luminozitate standard de 300 cd/mp. Imaginile sunt clare fara distorsiuni (sistem de reducere distorsiuni Noise Reduction) iar unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. Se vede vine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 25000:1.
     Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
     Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 7 W.

     Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Functia PVR iti ofera posibilitatea de a inregistra emisiunea./serialul preferat pe suport stick memorie sau HDD extern, conectat la unul din porturile USB.
     De remarcat este si consumul acestuia de numai 36 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:

             Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

             Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus 

                           Televizor LED Toshiba, 102 cm, 40L2546DG, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)