Masina de spalat rufe LG FH4U2TDH1N pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe LG FH4U2TDH1N este un dispozitiv modern de spalat care te ajuta sa economisesti timp si spatiu in pregatirea hainelor de zi cu zi pentru o curatare temeinica. In plus pe langa functia de spalare, LG FH4U2TDH1N are si functie de uscator, capacitatea de incarcare pentru masina de spalat fiind de 8 Kg iar pentru functia de uscator de 5 Kg.
        Arata foarte bine si ca design exterior dat fiind vorba ca ne referim la o masina de top din clasa premium construita din materiale de calitate ce respecta cele mai inalte standarde din punct de vedere al finisajelor. Hubloul de acces la interior a fost redimensionat pentru a face mult mai facil accesul la interior si la rufele gata spalate. 
        La interior cuva se diferentiaza de celelalte a unei masini obisnuite prin prezenta a pana la 6 miscari diferite in functie de tipul de incarcatura. Functia Jet Spray contribuie la reducerea semnificativa a timpului total alocat spalarii rufelor obtinandu-se astfel o reducere consistenta din punct de vedere al consumului energetic. Acest lucru este evident si prin faptul ca masina de spalat Lg este incadrata in clasa de consum superioara A+++.
       Din punct de vedere tehnic putem caracteriza masina de spalat LG FH4U2TDH1N ca avand o capacitate totala de stocare rufe de pana la 8 Kg fiind ajutata de cele 1400 de rpm, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
       Tot acest dispozitiv remarcabil este pus in miscare de un motor silentios fara curea si scripete realizat cu tehnologia Direct Drive mult mai fiabil fata de unul obisnuit avand o garantie extinsa de pana la 10 ani.
       Poti controla si seta diverse functii de spalat de la distanta instaland o aplicatie speciala pentru smartphone care prin intermediul NFC poate trimite apoi comenzi catre aceasta. Cu ajutorul acestei functii, utilizatorul poate descarca noi programe de spalat, sau poate da comenzi rapide de la distanta prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On e pe masina de spalat.
       Programele de spalat, 14 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile), delicate, sintetice si mixt, etc.
       De retinut este si faptul ca masina de spalat LG FH4U2TDH1N beneficiaza si de sisteme de siguranta pentru copii mici (blocheaza automat functiile panoului de control), programare intarziata (programeaza ca masina de spalat sa functioneze atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta).

       Masina de spalat nu va trece la urmatorul pas in ceea ce priveste procesul de spalare pana cand nivelul de spuma de la interior nu va fi cel indicat - sistem detectare spuma
       Cu ajutorul tehnologiei Lg Smart Diagnosis vei putea interactiona in orice moment cu un specialist din cadrul serviciului Call Center in cazul in care ceva nu functioneaza cum trebuie. Deasemenea poti detecta erorile de sistem sau cele de programare ori sunand la call center folosind interfata apelabila de pe panoul de comanda sau prin instalarea unei aplicatii compatibile Android/Ios direct pe telefonul tau.

Recomandare:


            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           Masina de spalat rufe LG FH4U2TDH1N, 1400 rpm, 8 kg,Clasa A, Alb  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)