Televizor LED Horizon 32HL737H pret si specificatii tehnice

       In ultimul timp cei de la Horizon prind din ce in ce mai mult avant pe piata televizoarelor accesibile ca pret, principalul atu ca si in cazul modelului LED Horizon 32HL737H fiind calitatea imaginilor si pretul destul de bun.
      Horizon 32HL737H este un televizor non-smart care face parte din gama 2016, dotat cu cel mai nou sistem de procesare a imaginii pentru o experienta extraordinara alaturi de filmele si serialele tale preferate.       
      Display-ul de tip Direct LED masoara in diagonala 80 cm si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Contrastul dinamic este de 4000:1 iar luminozitatea de 300 cd/m2. Privit din lateral acesta are un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 grade.        
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 6W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: Dolby Digital Plus si Equalizer in 5 benzi de sunet.      
      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.        
      Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri.         
      Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului.         Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI, iesire audio, USB, si minijack casti.        
      Cantareste aproximativ 5.5 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 41 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                    Televizor LED  Horizon, 80 cm, 32HL737H, HD Ready

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)