Televizor UTOK U48FHD1 pret si specificatii tehnice

      UTOK U48FHD1 este un televizor LED cu specificatii tehnice foarte bune, care beneficiaza de un ecran generos de 121 cm, capabil sa redea imagini clare si concise la o calitate Full HD.
       Nu arata rau nici din punct de vedere al designului, este un model subtire, cu rame usor lucioase care acopera doar o portiune mica din ecran. la prima vedere materialele din care este construit sunt de calitate iar finisajele respecta toate standardele.          
       Sistemul audio integrat de 14 W format din doua boxe stereo pozitionate simetric ofera o rezonanta buna, de inalta calitate.            
       Suporta rezolutii Full HD si este capabil sa redea imagini la rezolutii 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate de 200 cd si un contrast nativ de 4000:1 avand un timp de raspuns de 10 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade.       
       Meniul este disponibil si in limba romana iar lipsa functiilor Smart nu fac decat sa usureze munca de setare si configurare a acestuia. Toate setarile se fac cu ajutorul telecomenzii din dotare care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Posturile se schimba aproape instant fara delay prea mare chiar si in cazul celor HD.       
       Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 3 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, intrare PC, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.           
       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.  

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret 

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pretredus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

   
                               



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)