Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB5454AOX pret si specificatii tehnice

      Continuand cu pasiune in acelasi domeniu de mai multi ani, cei de la Electrolux au dezvoltat tehnologii de ultima generatie care se gasesc acum in exclusivitate doar pentru aceste dispozitive. 
      Cei de la Elecrolux au conceput astfel un dispozitiv de gatit complex, respectiv cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB5454AOX care se bucura de o atentie sporita din partea gospodinelor. Aduce un aport considerabil la prepararea unor feluri variate de mancare, totul cu un consum minim si foarte rapid. Fiind incorporabil, acesta poate fi integrat cu usurinta in mobila de bucatarie pentru a ocupa un spatiu mai redus, dat de urmatoarele dimensiuni: 59.4 x 59.4 x 56.9 cm.
      Materialele de calitate din care acesta este realizat respectiv inox antiamprenta si culoarea gri metalizata il claseaza pe acesta in categoria produselor premium.Exteriorul este astfel usor de intretinut mai ales ca nu retine amprente iar murdaria care se depune poate fi stearsa usor cu ajutorul unei lavete usor umezite, datorita suprafetei din inox.  Cu noua interfata usor de folosit si functiile si tehnologiile de ultima generatie face ca pana si cel mai neindemanatic bucatar sa se descurce de minune. Pur si simplu setezi programul potrivit si totul este gata in cel mai scurt timp.
       Este eficient si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A. Acesta poate dezvolta o putere maxima de pana la 2980 W. Panoul de comanda este dotat cu un superb display LCD ce va afisa functiile principale ale programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. 
        Programele de gatit destul de numeroase acopera o arie larga de necesitati printre care: incalzire rapida, autocuratare pirolitica, grill, incalzire inferioara si superioara, treapta pentru pizza etc. Cu modul de functionare incalzire superioara cat si inferioara mancarea gatita de tine va fi mult mai bine patrunsa si rumenita pe ambele parti in mod uniform. Ai posibilitatea sa gatesti chiar la tine acasa o pizza la fel de buna ca cea de la restaurant rumenita perfect pe ambele parti.
      Datorita sistemului de incalzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat si design de ghidare a aerului in tot volumul acestuia, alimentele sunt gatite uniform indiferent unde se afla la interior. Functia PlusSteam a acestui cuptor se foloseste de functia cu abur pentru a crea o crusta crocanta dar in acelasi timp moale la interior pentru toate tipurile de preparate de patiserie pe care le vei gati.      Nu va trebui sa stai mereu langa cuptor deoarece odata setat timerul din dotare, acesta se opreste automat la ora stabilita de tine. Interiorul este iluminat astfel ca vei putea verifica stadiul in care se afla mancarea din interior in orice moment. 
      Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Vei putea pune mana pe maner chiar si in timpul functionarii cuptorului, acesta mentinandu-si o temperatura constanta apropiata de cea a corpului uman.
      Sistemul de curatare pirolitic va face ca acesta sa arate impecabil la interior fara sa depuneti prea mult efort. La atingerea unui buton, acesta transforma in mod igienic toare rezidurile in cenusa care poate fi stearsa usor cu o laveta.


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


     
                      Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB5454AOX, 72 l, 10 functii, Convectie, Gatire cu abur, Grill,  Clasa A, Inox antiamprenta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)