Aragaz Arctic UAM5512SL pret si specificatii tehnice

     Arctic UAM5512SL este un aragaz de care toata familia se poate bucura deoarece este usor de folosit, este compact si este disponibil la un pret accesibil. Alimentarea se face pe gaz atat pentru plita si cuptor.
     Ca design, aragazul Arctic UAM5512SL adopta un stil mai clasic avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 50 cm. E perfect pentru acele locuinte care nu beneficiaza de o bucatarie spatioasa dat fiind faptul ca are o forma destul de compacta. 
     Este un aragaz cu 4 arzatoare, alimentarea acestuia facandu-se exclusiv pe gaz fie de la butelie sau reteaua de gaze locala. Deasemenea sistemul cu aprindere electrica te va scuti sa mai folosesti chibrituri asa cum procedai pana acum fiind mult mai comod astfel. Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta Safety Plus care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental.
     Cuptorul dotat cu aprindere electrica si siguranta foloseste acelasi sistem cu aprindere electrica. Vezi totul in interior datorita sistemului de iluminat cu becuri LED. Usa de acces are un sistem foarte bine pus la punct format din doua balamale rezistente, un geam cu mai multe straturi rezistent termic si o suprafata de email dubla menita sa tina temperatura din interior la un nivel constant pentru o perioada de timp mai indelungata.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus


       
                         Aragaz Arctic UAM5512SL, Gaz, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 50 cm, Alb

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)