Combina frigorifica Heinner HC-325A+ pret si specificatii tehnice

       Recomand combina frogorifica Heinner HC-325A+ mai ales prin faptul ca promite sa fie un model destul de accesibil la noi pe piata, cu o capacitate mare, unde vei putea depozita alimentele in deplina siguranta.  Pe partea de design aceasta nu impresioneaza foarte mult, aspectul fiind unul mai degraba clasic unde culoarea alba mata face ca aceasta sa se potriveasca de minune in orice colt al casei tale. Cei de la Heinner au mizat mai mult pe partea de performante tehnice si functii inovative lansand pe planul doi aspectul, totul pentru a obtine un dispozitiv frigorific competitiv la cel mai bun pret de pe piata. 
       Combina poate fi integrata cu usurinta in spatiul casei tale si are urmatoarele dimensiuni de: 185.3 x 59.5 x 65.3 cm. Accesul la interior se face separat prin doua usi cu deschidere standard spre dreapta.
       Combina frigorifica Heinner HC-325A+ are un volum total de 323 litri din care 202 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea de sus. Jos gasim congelatorul de capacitate 101 de litri. Spatiul din interiorul frigiderului este impartit de cele 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata ce pot fi ajustate in inaltime in cazul in care dorim sa avem parte de un spatiu mult mai mare. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta, compartiment cu o temperatura constanta ce nu scade deloc sub 0 grade. In dreptul fiecarui nivel pe usa sunt prevazute 4 suporturi de usa, loc unde poti depozita alimente de dimensiuni mici sau doze si sticle de bauturi racoritoare/alcoolice.
       Congelatorul are 3 rafturi de depozitare si are o capacitate la congelare de 5 Kg in 24 de ore.
       Specialistii Heinner au avut grija sa optimizeze consumul combinei frigorifice astfel ca acesta sa fie la un nivel cat mai mic incadrand-o pe aceasta in clasa de consum A+. Consumul de energie electrica va fi cu pana la 25% mai mic fata de modelele clasice de combine frigorifice din clasa A.
       Deasemenea de retinut este si faptul ca sistemul de dezghetare este unul de tip manual asa ca la o anumita perioada de timp va trebui sa opresti functionarea acesteia pentru a o dezgheta.

       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul, functionarea acesteia fiind una destul de silentioasa, cu un nivel zgomot de aproximativ 39 dB.
         
Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu functii de baza care sa isi faca treaba foarte bine pentru care a fost proiectata disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret    

      Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 


Combina frigorifica Heinner HC-325A+, 325 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb Combina frigorifica Heinner HC-325A+, 325 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)