Cafetiera Philips HD7546 pret si specificatii tehnice

     Ofera-ti clipe savuroase si pretuieste momentele petrecute in compania unei cafele bune, acasa ori la birou. Philips HD7546 este o cafetiera eleganta cu preparare la viteza ridicata, ce dispune de vas Therm Inox din otel inoxidabil incasabil, cu functie de oprire automata, functie antipicurare si indicator nivel apa. Are o capacitate de 1.2 litri pentru 10-15 cesti, dispune de suport filtru pivotant demontabil si comutator iluminat. 
     Alimentarea se face de la priza, iar puterea este de 1000 de watti. Aceasta cafetiera metalica Philips este ideala pentru persoanele care doresc o calitate excelenta, atat a aromei, cat si a design-ului. Vasul termoizolant cu pereti dubli din otel inoxidabil mentine cafeaua proaspata si fierbinte mai mult timp, totul pentru confortul tau.
     Panoul de comanda ofera acces rapid la principalele functii, prepararea cafelei mai mult o joaca de copii. 
     In caz de inactivitate, sistemul de oprire automat va scoate din functie cafetiera Philips, ca element de prevenire a incidentelor neprevazute. Piciorusele anti-alunecare asigura o aderenta buna pe orice suprafata astfel incat aceasta sa aiba stabilitate.

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifica oferta pret

        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                           
                                 Cafetiera Philips HD7546, 1000W, 1.2 l, 15 cesti, Negru
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)