Laptop ASUS X540LA-XX004T pret si specificatii tehnice

       Cu noul laptop ASUS X540LA-XX004T ai controlul la toate aplicatiile de interes inca de la prima utilizare, modelul de fata avand integrat cel mai nou sistem de operare, Windows 10. ASUS X540LA-XX004T este un dispozitiv creat special pentru a oferi o portabilitate extinsa, cu un suport hardware echilibrat.
       Din punct de vedere al performantelor, acesta este suficient de puternic astfel incat sa nu dezamageasca la cele mai uzuale sarcini precum browsing, editare texte, filme si clipuri video online. Cei de la Asus au lucrat intens in ultimul timp si la partea de estetica lucru vizibil si la modelul ASUS X540LA-XX004T care se remarca printr-un design placut la vedere cu finisaje de calitate.
      Tastatura de tip chiclet este una confortabila si ofera acces rapid la tastele de interes, este silentioasa si ofera o experienta placuta in momentul in care interactionezi cu aceasta.
       Display-ul masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. 
Deasemenea pentru un viitor upgrade ii mai puteti adauga acestuia inca o placuta de RAM pentru un total de 8 Gb. Spatiul de stocare este suficient de mare si este reprezentat de un HDD de 1 Tb.
       Un prim dezavantaj al acestui laptop ar fi lipsa unei placi video dedicate dar daca nu sunteti unul dintre cei mai impatimiti gameri cred ca acest lucru nu va influenta aproape mai deloc modul in care veti interactiona cu sistemul de calcul. Placa video onbord va permite totusi sa rulati anumite jocuri din generatiile anterioare avand performante destul de bune atat hardware cat si vizual. 
       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare: 

     Laptopul ASUS X540LA-XX004T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica 
reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                           Laptop ASUS X540LA-XX004T cu procesor Intel® Core™ i3-4005U, 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Chocolate Black
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)