Cuptor incorporabil rustic Bosch HBA23BN21 pret si specificatii tehnice

      Clasicul cuptor de pe vremea bunicii este readus la viata de catre cei de la Bosh prin modelul Bosch HBA23BN21 care va fi un asistent ideal la prepararea bunatatilor la bucatarie. Desi daca e sa il privesti de la exterior acesta pare destul de conventional, cuptorul incorporabil rustic Bosch HBA23BN21 este un dispozitiv dotat cu cele mai noi tehnologii in toata regula. 
      Designul este unul ce va impresiona din prima, dand o nota de originalitate bucatariei tale prin aspectul sau rustic ce il face pe acesta sa para mai degraba un obiect de colectie.
       Cu noua interfata usor de folosit si functiile si tehnologiile de ultima generatie face ca pana si cel mai neindemanatic bucatar sa se descurce de minune. Pur si simplu setezi programul potrivit si totul este gata in cel mai scurt timp. 
       Cuptor incorporabil rustic Bosch HBA23BN21 are o capacitate de stocare in interior de pana la 62 de litri fiind incadrat in clasa energetica A, economic dar si eficient in acelasi timp. Accesul la exterior se face destul de usor, rafturile cu sistem de ghidare pot fi scoase la exterior cu usurinta permitand astfel un control foarte bun in interiorul acestuia. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. 
      Pentru ca alimentele gatite sa fie patrunse uniform, cuptorul incorporabil este dotat atat cu functie de incalzire inferioara cat si superioara. Functia Multiplus cu element linear ofera functia de gatire ideala deoarece reuseste sa distribuie in mod egal caldura in tot interiorul cuptorului pentru o gatire constanta a alimentelor. Odata setat programul de lucru cronometrul de timp va monitoriza exact timpul de gatire alocat si te va anunta prin semnal acustic atunci cand a expirat. 
       Functia decongelare va fi mai mult utilizata in cazul in care doresti sa pregatesti carnea dar in timp a fost la congelator si este inghetata. Pentru prepararea fripturii acesta beneficiaza si de functie grill, grill cu suprafata mare/mica si convectie aer care se foloseste de functia de ventilare pentru ca alimentele gatite la interior sa prinda acea crusta de deasupra.
       Panoul de control este unul mecanic, s-a mers pe ideea aceasta intrucat designul este unul rustic iar timerul este de tip ceas. Sistemul de avertizare sonora te va anunta acustic atunci cand prepararea alimentelor va fi gata. Inchiderea usii este silentioasa si se face fara prea mult efort, si indiferent de unde vei pozitiona mana pe aceasta nu exista pericol de accidentare - sistem usa rece.

      Sistemul de curatare Aqua Cleaning foloseste functia de abur pentru a indeparta si elimina resturile de grasime care se pot depune pe peretii interiori ai cuptorului.
      Alte accesorii care le primesti la acest cuptor electric sunt tava de copt din aluminiu si o tava emailata.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                         
                        Cuptor incorporabil rustic Bosch HBA23BN21, Electric, Multifunctional, 7 Functii, Clasa A, Alb perlat

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)