Honor 7 Lite telefon mobil ieftin cu performante de top

      Honor 7 Lite este un nou telefon mobil care patrunde pe piata din Romania, un dispozitiv mobil care pare sa intreaca toate asteptarile in ceea ce priveste dotarile tehnice, totul la un pret foarte bun. 
     Honor 7 Lite este un telefon cu o diagonala generoasa care masoara 5.2 inchi si suporta rezolutii Full HD 1080p cu o densitate de pixeli per inchi de 294 ppi. Acesta ofera suport multitouch, ecran care ocupa in proportie de 80 % partea superioara.
      Calitatea este reflectata la exterior vizibil de formele curbate ale carcasei la care contribuie materialele de calitate care intra in constructia acestuia. Honor 7 Lite are carcasa fabricata dintr-un policarbonat usor prelucrat care il face sa se simta bine la atingere si sa nu dea senzatia de lucru ieftin.
      Pentru cei care doresc sa foloseaca doua retele simultan, acesta vine cu suport Dual SIM, este compatibil cu retelele 4G LTE si ruleaza una din variantele noi de Android Marshmallow 6.0
      La capitolul performante tehnice acesta vine echipat cu un procesor cu 8 nuclee de Kirin 650 tactat la frecventa de 2.0 Ghz pentru primele 4 nuclee si de 1.7 Ghz pentru celelate 4 nuclee, totul pe o arhitectura de 64 de biti. Procesorul grafic face parte din familia MALI - T628 reprezinta o componenta esentiala in ceea ce priveste competentele pe partea de gaming. 
      Memoria RAM de 2 Gb va face posibila rularea aplicatiilor fluent, chiar si in conditii de multitasking iar spatiu de stocare intern de 16 Gb va fi suficient pentru aplicatii si poze. La acesta poti adauga un card microSD de pana la 128 Gb.
      Camera foto principala are un senzor de 13 MP iar cea frontala destinata pozelor de tip selfie are un senzor de 8 MP. Rezolutia maxima a fotografiilor va fi de 4160 x 3120 pixeli, suficient de buna astfel incat sa te bucuri de poze la o calitate foarte buna. Camera foto este asistata si de un blitz LED, suporta face detection, digital zoom si fotografiere continua (5 poze/secunda). In modul filmare vei putea capta clipuri video pana la o rezolutie de Full HD.

      Sta bine si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare, dispune de 4G LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac in banda dubla de 2 Ghz si 5 Ghz, bluetooth 4.0, GPS si Glonass. Pentru securizarea datelor, pe spate are incorporat si un senzor de amprenta.
      Bateria de 3000 mAh promite o autonomie de pana la 24 de ore, in conditii de utilizare intensa, jocuri sau navigare internet. 

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

        Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare alb si gri metalizat iar daca profiti de oferta curenta il poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus


Telefon mobil Honor 7 Lite, Dual Sim, 16Gb, 4G, Grey Telefon mobil Honor 7 Lite, Dual Sim, 16Gb, 4G, Grey

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)