Aragaz Zanussi ZCG212J1XA pret si specificatii tehnice

      Aragazul Zanussi ZCG212J1XA este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu majoritatea functiilor si tehnologiilor necesare in procesul de gatire disponibil la un pret foarte bun. Arata bine si din punct de vedere al designului fiind destul de compact si usor de integrat chiar si in spatii mai mici avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 50 cm.
       Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz cu alimentare pe gaz dotat cu 4 arzatoare cu aprindere electrica si functie de siguranta. In partea superioara putem observa ca acesta dispune de doua arzatoare de dimensiune medie de 2 kW, un arzator mare de 2.6 kW, si unul mic de 1 kW. Alimentarea cu gaz este intrerupta imediat in cazul in care sunt detectate scapari (functie siguranta). 
       Acesta are un cuptor destul de voluminos de capacitate 53 litri dotat cu functie siguranta si incalzire inferioara. 
 Este foarte bine izolat termic existand un transfer minim de caldura intre mediul din interior si exterior. Usa de acces are un sistem foarte bine pus la punct format din doua balamale rezistente, un geam cu mai multe straturi rezistent termic si o suprafata de email dubla menita sa tina temperatura din interior la un nivel constant pentru o perioada de timp mai indelungata.
       Cuptorul este dotat cu functie grill si rotisor. E o placere sa gatesti cu aceste mai ales ca ofera o performanta buna la gatit. 

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus




                             Aragaz Zanussi ZCG212J1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)