Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/IX pret si specificatii tehnce

      Aragazul Mixt Whirlpool ACMT 6332/IX l-am putea compara cu un cuptor incorporabil deoarece are multe din functiile acestuia, este compact si performant.     
        Constructia este una solida, compacta, iar finisajele sunt unele de cea mai buna calitate. Acesta va fi remarcat cu siguranta in bucataria ta de catre toata lumea, un dispozitiv de gatit modern, perfect pentru a fi folosit la prepararea celor mai variate feluri de mancare. 
      Plita superioara ce contine cele 4 ochiuri foloseste alimentare pe gaz, iar aici avem: 1 arzator mare de putere 3.3 kW, 2 de dimeniuni normale de 1.9 kW si altul mic de 1 kW. Aprinderea se face aproape instantaneu datorita functiei cu aprindere electrica.
      Cuptorul electric este mandria oricarei gospodine, perfect optimozat pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pregatirea cinei in familie. Acesta are o capacitate de 59 de litri si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie timer, iluminare interioara, sistem usa rece, incalzire inferioara si superioara.
      Sistemul de convectie aer 3D Plus permite o incalzire uniforma a interiorului astfel incat alimentele sa fie patrunse in aceiasi masura din toate partile pe toate cele 3 nivele. Acesta beneficiaza si de fucntie grill, siguranta cuptor si aragaz - opreste automat alimentarea in caz de pierderi de gaze dar si afisaj LCD pentru redarea caracteristicilor de mediu de la interior. Functia autocuratare te va ajuta sa il curenti indata ce observi primele urme de murdarie, repede si eficient, totul in mod automat.
      Alte accesorii auxiliare care le primesti odata cu aragazul se regasesc urmatoarele: 1 gratar cuptor, 1 tava emailata si o tava universala. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus



                               Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/IX, 6th Sense, Gaz, 4 arzatoare, Cuptor electric, Grill, 59 l, 11 functii, Clasa A, 60 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)